ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Κυριακή έχει CLASICO… Νέα αθλητική, τηλεοπτική εκπομπή

clasico
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Μία νέα τηλεοπτική εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 21:00. Το CLASICO έρχεται να καλύψει, σε πρώτη φάση, όλη την αθλητική επικαιρότητα της Θεσσαλίας, βάζοντας στη θέση των πρωταγωνιστών τις ομάδες και τους αθλητές της Κεντρικής Ελλάδας.

KENT728X100

Για τρεις ώρες οι Γιώργος Αποστολακόπουλος, Δημήτρης Πέγιος, Λάζαρος Παπαδούλης και Σπύρος Σουφλάρης θα παρέχουν ενημέρωση για όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου στη Θεσσαλία και όχι μόνο…

Ο Γρηγόρης Καραμπούλας από τα Τρίκαλα θα σας μεταφέρει όλον τον αθλητικό παλμό της θεσσαλικής πόλης, ενώ ο Ντίνος Ξαρχάκης θα σχολιάζει και θα καταθέτει την άποψή του για τα τεκταινόμενα στη Λάρισα.

Σε κάθε εκπομπή τα πρόσωπα της επικαιρότητας θα «εμπλουτίζουν» την ενημέρωση των τηλεθεατών. Στην πρεμιέρα του CLASICO, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 21:00, των αρχή των καλεσμένων θα κάνει ο πρόεδρος της SL2 & FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στη συνέχεια οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Ευριπίδης Τσιμπανάκος θα μας δώσουν το στίγμα της επόμενης μέρας της κατηγορίας αλλά και των δύο ομάδων που διοικούν.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται μέσα από το κανάλι VOLOSLIVE στο YouTube και θα αναμεταδίδεται από το Goalpost.gr και το Volos986.gr. Επίσης, θα αναπαράγεται μέσα από το  Facebook του voloslive αλλά και όλων των συντελεστών και παρουσιαστών της εκπομπής.

error: Content is protected !!