ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2021 η «Μύλοι Λούλη»

Photo Η Μύλοι Λούλη και η Kenfood στην 25η Διεθνή Τροφίμων και Ποτών Gulfood
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Μύλοι Λούλη και η Kenfood συμμετείχαν, για έκτη συνεχή χρονιά, με τεράστια επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2021 στο Ντουμπάι, η οποία διήρκησε από τις 21 έως 25 Φεβρουαρίου, όπου παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τις καινοτομίες πίσω από αυτά.

KEN

 Στην έκθεση, οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της Μύλοι Λούλη – Kenfood για τις πρωτοποριακές λύσεις και τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρεία στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία. Ενώ, παράλληλα, οι τεχνικοί της εταιρείας παρουσίασαν μέσω live επιδείξεων στο κοινό τα προϊόντα και τις εφαρμογές τους.

 Η Gulfood αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε για 25η χρονιά και υποδέχτηκε περισσότερους από 5.000 εκθέτες και φιλοξένησε 120 περίπτερα. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν νέες υπηρεσίες και προϊόντα από οκτώ τομείς της πρωτογενούς αγοράς.

 Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Λεζάντα φωτογραφίας (από αριστερά προς δεξιά):

Ο κ. Τσουμάνης Χρήστος, Επικεφαλής της Τεχνικής Υποστήριξης και ο κ. Κοτζιάς Παναγιώτης, Export Manager της Μύλοι Λούλη, στο περίπτερο της Μύλοι Λούλη – Kenfood στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2021.

error: Content is protected !!