Η αρχή του τέλους

145404196 837321716828907 4010044029900551512 n 1
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Γράφει η Όλια Κουργιαντάκη

KEN 2

Καλημέρα πειραγμένα. Πως σας βρίσκω μωρέ χαιβάνια; Θα ξεμυτίσουμε το 21, τι λέτε; Κλείνουμε και 200 χρόνια απ το τέλος της Ελληνικής επανάστασης, μην είναι σημαδιακό; Το λοιπόν αγαπημένα μου. Δημήτρης Λιγνάδης. Πρώην διευθυντής του Εθνικού, ηθοποιός καλός όπως αποδεικνύεται κατόπιν εορτής- δεν τον είχα ποτέ σε ιδιαίτερη υπόληψη ως ηθοποιό-, άρα ειρωνική η τοποθέτηση μου.

Δε θα πω πως μου κάνει τόση εντύπωση ότι ανάμεσά μας, κυκλοφορούσε άλλο ένας τέρας. Κυκλοφορούσαν, κυκλοφορούν και θα κυκλοφορούν πολλά. Δυστυχώς.

Μου κάνει όμως εντύπωση, πως ΑΝ κάποιος γνώριζε, πως ΑΝ κάποιος είχε και τη παραμικρή υπόνοια ότι ο εν λόγω «κύριος», επιδίδονταν σε τέτοια ατέρμονη αρρώστια, δεν άνοιξε το στοματάκι του, όχι δημόσια, μιας και ακούω ότι σχεδόν όλοι τους, οι θύτες, έχουν και από ένα ή και περισσότερα μεγαλοκεφάλια πίσω τους, να πει αυτά που όφειλε να πει. Διότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ενήλικες προς ενήλικες. Δε το υποβιβάζω.

Τη σεξουαλική παρενόχληση σε ενήλικα εννοώ. Αλλά απέχει παρασάγγας από τον βιασμό και τη κακοποίηση ενός ασχημάτιστου ψυχικά και μερικές φορές και σωματικά παιδιού. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μια ψυχούλα κακοποιείται στο διπλανό διαμέρισμα και ο πατέρας τυγχάνει να είναι ο τάδε, και γι αυτό το λόγο θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Θα ακουστεί κάπως, μπορεί και παράλογο.

Αλλά με προβληματίζει και με τρομάζει πολύ περισσότερο η στάση των υποτιθέμενων συνάνθρωπων. Και θα μου πεις εύλογα για να γίνει έρευνα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις ή μαρτυρίες των θυμάτων. Και θα σου πω, δεν μπορεί να μην υπάρχει τρόπος, έστω να φτάσει στα αυτιά που πρέπει η βρώμα του κάθε Λιγνάδη.

Ο Λιγνάδης είναι η κορυφή του παγόβουνου. Και φυσικά χαίρομαι πολύ που έγινε η αρχή. Με σοκάρει όμως η σαπίλα που κρύβεται από κάτω. Και κάτι μου λέει ότι αν δε βρεθούν άνθρωποι που θα ανοίξουν το στόμα για να στείλουν αυτούς που πρέπει εκεί που πρέπει, η σαπίλα θα αυξάνεται και θα πληθύνεται. Δε βρίσκω άλλο τρόπο να ξεκινήσει η αρχή του τέλους, στην παράνοια νοσηρών και επικίνδυνων ατόμων

error: Content is protected !!