ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πραξικόπημα» εκ των έσω καταγγέλουν μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου

85027135 126479115365809 7021389106454200320 n 2 1024x586 3

Πραξικοπηματικές κινήσεις καταγγέλει η πλειοψηφία της Επιτροπής Αγώνα πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία. Εδώ και καιρό έχει ξεσπάσει “εμφύλιος” στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ την Πέμπτη 25/2/21 συνεδρίασε το εκλεγμένο Συντονιστικό της Επιτροπής με 5 μέλη παρόντα, μια αιτιολογημένη απουσία και τρεις αδικαιολόγητες.

KEN 728X100

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε:

Αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Επιτροπής, την Τετάρτη 3/3, ώρα 8.μμ. Η Γ. Σ. θα γίνει διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom και κοινοποίησε το σχετικό link.

Το κύριο θέμα της θα είναι η έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας, καθώς στην περίοδο του εγκλεισμού εμφανίστηκαν ακραία ζητήματα εκτροπών από κανόνες δημοκρατίας και διαφάνειας αλλά και φαινόμενα ρατσιστικών και κακόβουλων συμπεριφορών από ενεργά μέλη.

Στη συνέλευση θα γίνει επίσης απολογισμός πεπραγμένων της προηγούμενης περιόδου.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Επιτροπής το βράδυ της Παρασκευής 26/3/21.
Όμως ένας εκ των διαχειριστών την κατέβασε αυθαίρετα και αιφνιδιαστικά, και άλλαξε τους κωδικούς Internet της σελίδας, θέτοντας εκτός τους άλλους δύο συνδιαχειριστές.

Η πράξη αυτή αποτελεί την κορύφωση μιας οργανωμένης προσπάθειας να καταργηθεί ο ανοιχτός, δημοκρατικός και κυρίαρχος χαρακτήρας της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης του κινήματος και να αντικατασταθεί από μια μικρή, κλειστή ομάδα που δεν εκφράζει ολόκληρο το κίνημα.

Κατόπιν αυτού κοινοποιούμε στους πολίτες τον προτεινόμενο κανονισμό, ώστε να ψηφιστεί στην Γενική Συνέλευση.
Το link κανονισμού είναι:

https://drive.google.com/file/d/16Z9DBvXzV4GJmyEUisqECB61-E7Qw_EU/view? usp=sharing

Το Συντονιστικό, με την παρούσα ανακοίνωση δηλώνει την αταλάντευτη, πάγια θέση του για την αναγνώριση της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης ως το κυρίαρχο αποφασιστικό όργανο του κινήματος μας.

Καλεί τους συμπολίτες που παρακολουθούν και συμμετέχουν στη δράση του κινήματος να πάρουν μέρος στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση στις 3/3, όπου θα αποκατασταθεί η κανονικότητα στην αγωνιστικότητα του κινήματος κατά της καύσης απορριμμάτων, που διανύει το τέταρτο έτος από την ίδρυση του, φέρει τη λέξη «πολίτες» στον τίτλο του και έχει τη βούληση τους ως προτεραιότητα.

Για την πλειοψηφία του Συντονιστικού της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου Στέλιος Λημνιός

error: Content is protected !!