ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο επεισόδιο στον «εμφύλιο» της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου

volos kausi 1024x604 1

«Η Επιτροπή συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της» ισχυρίζεται ένα άλλο μέρος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου, απαντώντας σε χθεσινή ανακοίνωση άλλων μελών, τα οποία εκπροσωπεί ο Στέλιος Λημνιός.

KEN 728X100

Η Επιτροπή μετά την πρώτη διάσπαση, φαίνεται οτι διχοτομείται για άλλη μία φορά, αφού συμπεριφορές και προσωπικές στρατηγικές κυριαρχούν.

Σε νέα ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρονται τα εξής:

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΤ λειτουργεί με κανόνες που προωθούν τον πλουραλισμό, τη συμμετοχή και τη δημοκρατία. Η Επιτροπή είναι τα μέλη της που εργάζονται για την προστασία του αέρα που αναπνέουμε στον Βόλο και κατά της καύσης απορριμμάτων. Δυστυχώς, πέντε (5) πρώην μέλη του συντονιστικού, τα οποία έχουν παραιτηθεί κατ’ επανάληψη γιατί δεν συμφωνούσαν με την πλειοψηφία των ενεργών μελών, καλούν με χθεσινή ανακοίνωση τους σε διασπαστική “συνέλευση” με την υπογραφή του Στέλιου Λημνιού.

Εμείς, η πλειοψηφία της Ολομέλειας της Επιτροπής δηλώνουμε ότι η “συνέλευση” αυτή ουδεμία σχέση έχει με την Επιτροπή. 

Η Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Επιτροπής θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, στις 20:00 διαδικτυακά, (παρακολουθήστε την σχετική εκδήλωση στη σελίδα μας στο facebook, το λινκ θα ανακοινωθεί την Τετάρτη στη σελίδα και στα ΜΜΕ). Προσκαλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου που θέλουν να ενημερωθούν για τα θέματα της καύσης και τους αγώνες μας και επιθυμούν να συμμετέχουν έμπρακτα, να πάρουν μέρος σε αυτήν. Θέτουμε τον αγώνα για καθαρό αέρα πάνω από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα.

error: Content is protected !!