Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του;

3018859
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 12:26

Νέα δήλωση για τον Γιώργο Καπουτζίδη έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει αναφορές εναντίον των εισαγγελέων, της ανακρίτριας και του δικαστικού συμβουλίου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Οι κάμερες περίμεναν τον Κούγια έξω από τον Άρειο Πάγο και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τις αναφορές που έκανε στον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ πλέον σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική προσέγγιση και ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κύριος Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρει. Μια δυσφήμιση από τον Λαζόπουλο και έναν τραυματισμό μου από μπράβους. Υπάρχει σχετική δικογραφία και αυτό θα το αντιμετωπίσει στο δικαστήριο. Το παρουσίασαν ως τακουνιά. Τη φωτογραφία αυτή τη δημοσίευσε ο Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία.

Έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, να κάνουμε οικογένεια και να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Από ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης. Δεν τον έχω δει. Τυχαία ένα Σάββατο σε μια εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είδα αυτόν να κοιτάζονται με τον ερωτικό του σύντροφο και να αφιερώνουν τραγούδια και να διατυμπανίζουν έναν άλλο τρόπο ζωής που εμένα δε με εκφράζει. Έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν, άλλαξα κανάλι και αυτό ήταν όλο. Από εκεί και πέρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δικαίωμά του και το σέβομαι. Όπως και εγώ δικαίωμά μου να λέω αυτά που λέω και να διατυμπανίζω τις απόψεις μου» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχω ζήσει 3 όμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κ. Κούγιας», είπε ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, απαντώντας ουσιαστικά στον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια έπειτα από την ανακοίνωσή του ότι απειλεί με μηνύσεις. Ο κ. Καπουτζίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έσπευσε μάλιστα να σημειώσει πως είναι έτοιμος να πάει στα δικαστήρια εάν χρειαστεί, δηλώνοντας περήφανος για τις αρχές και τα πιστεύω του. «Εμείς οι ομοφυλόφιλοι πολίτες τα έχουμε συνηθίσει αυτά, τα ζούμε από πολύ μικροί», σχολίασε για την «επίθεση» του Αλέξη Κούγια και απάντησε σχετικά με τη δήλωση ότι οι ομοφυλόφιλοι «κάνουν σημαία την ιδιαιτερότητά τους».

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 12:26

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!