ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσφορά εμφιαλωμένων νερών για σεισμόπληκτους του ν. Λάρισας από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών

thumbnail IMG 20210304 131742 new ipa 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε ανακοίνωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επισημαίνονται τα εξής:

Η μεγάλη οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) δεν θα μπορούσε να είναι απούσα στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν οι κάτοικοι του Νομού Λάρισας μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,3 ρίχτερ και ιδιαίτερα στα χωριά της Ελασσόνας που βρίσκονται πάνω στο επίκεντρο του σεισμού και αναγκάζονται να διαμείνουν οι κάτοικοι τους σε σκηνές γιατί η περιουσία τους έχει καταστραφεί.

Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα ανταποκρινόμενο άμεσα στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής, εκπροσωπούμενο από τον Ταμία κ. Καλαμπούκα Αχιλλέα και τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας κ. Ζάχο Σωτήριο, παρέδωσε την Πέμπτη 4/3/2021 μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών για άμεση χορήγηση τους, στους πληγέντες καθώς το νερό σε αυτό το στάδιο δεν είναι πόσιμο.

Η παράδοση έγινε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεσοχωρίου όπου μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γατσάς Νικόλαος, ο οποίος μας ευχαρίστησε, ενώ από την πλευρά μας δηλώσαμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους. Οι αρχές της Ένωσης μας είναι φιλία- αλληλεγγύη- αλληλοβοήθεια, τις οποίες θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε με πάθος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!