ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταρακουνήθηκαν Βόλος και Τρίκαλα από τον σεισμό

3019924
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 22:01

Φόβος και αναστάτωση κυριάρχησαν απόψε στον Βόλο, αλλά και τη Δυτική Θεσσαλία λόγω του νέου ισχυρού σεισμού που ταρακούνησε και πάλι την περιοχή. 

Ο νέος σεισμός, που σημειώθηκε στην περιοχή Ελασσόνας-Τυρνάβου στις 20.38 ήταν περίπου ιδίου μεγέθους με την προηγούμενη ισχυρή σεισμική δόνηση των 6 Ρίχτερ που χτύπησε τη Θεσσαλία. 

Οι πρώτες πληροφορίες του zougla.gr από την ενημέρωση των Αρχών, αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους ή τραυματίες. Κάτοικος του Τυρνάβου επικοινώνησε με το zougla.gr και μετέφερε πως ο σεισμός ήταν έντονος και ταρακούνησε την περιοχή, προκαλώντας φόβο και ανησυχία στους πολίτες.  

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν πτώσεις βράχων από τις κορυφές των Μετεώρων, ενώ υπάρχουν αναφορές για δύο κτήρια που κατέρρευσαν και για μία φωτιά που ξέσπασε σε κτίσμα. 

Παράλληλα, χιλιάδες κάτοικοι του Βόλου βγήκαν στους δρόμους, στις πλατείες και στην παραλία, αφού η νέα ισχυρή δόνηση είχε και πάλι μεγάλη διάρκεια, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες της περιοχής.

Στα Τρίκαλα ο νέος πολύ δυνατός σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την περιοχή και ο κόσμος βγήκε σε δρόμους και πλατείες φοβούμενος τα χειρότερα. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Καρδίτσα και σε όλο τον θεσσαλικό κάμπο.

Δείτε βίντεο και τις πρώτες εικόνες του larissanet.gr:

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 22:01

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!