Επίθεση Μπέου σε Πανεπιστημιακούς: Σέβομαι τον θεσμό, αλλά όχι τους υποστηρικτές του Κουφοντίνα, τους κοπρίτες με τις ρόμπες

article22770.w hr
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σφοδρή επίθεση κατά της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra, ξεκαθαρίζοντας οτι σέβεται και τιμά τον θεσμό του Πανεπιστημιακού ιδρύματος, αλλά όχι όλα τα πρόσωπα.

KEN 2

Αναφορικά με την κόντρα που προέκυψε μεταξύ Δήμου και Πανεπιστημίου για το οικόπεδο της οδού Παρασκευοπούλου και της οδού Αθηνών ο κ. Μπέος είπε:

«Δε μας επιστρέφουν τίποτα. Ούτε τους ρωτάμε. Πηγαίνετε να δείτε τι γράφει. Δήμος Βόλου γράφει. Ποιος του ρωτάει; Δεν είναι εποχές που έκαναν ότι ήθελαν. Υπάρχει συμβόλαιο με ποσά ημερομηνίες κλπ. Από εκεί και πέρα τα δικαστήρια. Μπορεί και να το ανακαλέσω. Αφού είναι δικό μου το οικόπεδο. Αν θέλουν να πάνε αυτοί να το ζητήσουν. Είναι περιουσία μας. Δεν είναι δικό μου το οικόπεδο. Του Δήμου Βόλου είναι και προστατεύω την περιουσία. Χάρες και δοσοληψίες δεν κάνω. Θα επιστρέψουμε το τίμημα και φιλάκια μαζί και τέλος. Το έδωσε ο Φούσκης με αυτό το σκεπτικό. Αν ήταν να μείνει χωράφι, δε θα έκανε τέτοια συμφωνία τότε ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Δήμος και το Πανεπιστήμιο πρέπει να συνυπάρξουν. Σέβομαι, τιμώ το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ως θεσμό, αλλά όχι όλα τα πρόσωπα. Εγώ πήρα, προς όφελος της πόλης τον Πρύτανη να έρθει να πιούμε καφέ. Αν είχα κάτι δεν θα τον έπαιρνα τηλέφωνο. Τον προσκάλεσα, ήπιαμε καφέ. Του είπα οτι δεν επιθυμώ να έρθουμε σε αντιπαράθεση, οτι ο Δήμος έχει δίκιο και από τη στιγμή που τότε συζητούσαμε για το δικαστικό μέγαρο έπρεπε να γίνει γρήγορα η διαδικασία. Αυτοί είπαν όχι. Καλά έκαναν. Ξεκαθαρίζω οτι δε θα γίνει εκεί το δικαστικό μέγαρο. Τελείωσε αυτό.

Τα πρόσωπα εκείνα με τις ρόμπες που το παίζουν και μάγκες, εσείς που βαθμολογείτε ανάλογα με τα χαμόγελα που κάνουν οι φοιτήτριες, κατά 80%, όχι όλοι ίδιοι. Στο ίδιο επίπεδο με τον Λιγνάδη και τον Κιμούλη και τον Φασουλή είστε. Πόσα κοριτσάκια βγήκαν και τους σταμάτησαν οι γονείς τους. Γενικά μιλάω. Ο κλάδος αυτός. Αυτοί οι τύποι δε μπορούν να μιλάνε. Τον σεβασμό τονκερδίζεις, δεν τον απαιτείς. Υποστηρικτές του Κουφοντίνα, κάνετε θεωρία και κριτική. Κοπρίτες.

Ας πάει ο Μαμούρης να φτιάξει ένα τρίγωνο εκεί στην παραλία μπροστά στο Πανεπιστήμιο να το φτιάξει. Μέχρι και τον φοίνικα εμείς τον κλαδέψαμε. Τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο. Δικιά σας υποχρέωση είναι. Όλο εκατομμύρια λέτε… Να χαμηλώσουν τους τόνους. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Να κάτσουν κάτω.

Αναφορικά με την υπόθεση αποχαρακτηρισμού του οικοπέδου: Ήρθαν οι ιδιοκήτες και μου έκαναν παράπονα οτι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Υποσχέθηκαν οτι τον Ιούνιο θα τους αποζημιώσουν. Ήρθε ο άνθρωπος στο δημαρχείο και μου είπε οτι δεν πήρε ευρώ. Και έκανα άρση. Θα δημιουργήσουν λένε εκεί συνεδριακό κέντρο. Να τους αποζημιώσουν. Θα δημιουργήσουν κάτι εις βάρος των πολιτών; Είναι αδικία. Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη. Όσο είμαι εγώ τέτοιες αδικίες δε θα υπάρχουν» ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου.

error: Content is protected !!