ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπέος κατά διευθύντριας Νεωτ. Μνημείων: Αν δε σου αρέσει να αλλάξεις πόλη

145764201 2774848156111588 6502101776601922714 o

Στο στόχαστρο του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου βρέθηκε η προϊσταμένη της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων, με αφορμή την απόφαση για προσωρινή διακοπή των εργασιών ανάπλασης του Αναύρου, από τη δημοτική αρχή.

KEN 728X100

Ερωτώμενος σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Δημήτρη Μαρέδη (Astra) ο Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε επίθεση στην κ. Γεωργίου, τονίζοντας οτι δεν πείραξε τις γραμμές του «Μουτζούρη», αλλά γίνονται μόνο καλλωπιστικές εργασίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου:

Ούτε τους βλέπω. Δημιουργήθηκε για να βολέψουν 100 – 200 κοπρίτες σε όλη την Ελλάδα. Το έργο θα γίνει θέλουν δε θέλουν. Ότι ξεκινάω το τελειώνω. Εγώ ρώτησα τον ΟΣΕ. Όχι τον σταθμάρχη με τη σφυρίχτρα. Άλλος κοπρίτης αυτός. Κάθεται σε μία καρέκλα και σηκώνεται κάθε τρεις ώρες να σφυρίξει να φύγει το τρένο. Ρώτησα ανώτατα στελέχη. Και πήρα το πράσινο φως. Μου είπαν το 80% των γραμμών έχουν καλυφθεί από εδώ έως τα Λεχώνια. Εγώ λουλούδια θα βάλω. Δε θα τσιμεντώσω τις γραμμές. Θα κάνουμε τον Βόλο να τον αγαπήσουν ακόμα και οι εχθροί μας. Βάλαμε γρανιτόλιθους που δεν φθείρονται και είναι όμορφα. Με πήρε η διευθύντρια Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων. Νομίζει θα την αφήσω. Της έκανα αγωγή και μήνυση. Μου λέει πήρατε άδεια; Ποιον να ρωτήσω ρε; Ο χώρος ανήκει στον Δήμο. Έπεφτε ο κόσμος και πήγαινε στο νοσοκομείο. Να σε ρωτήσω γιατί; Τι έχει από κάτω; Βγαίνουν οι άνθρωποι από τα μπαλκόνια και χειροκροτάνε. Εσύ τι είσαι που κάθεσαι στο γραφείο και λες. Τι να μου πει; Τι πείραξα; Αν πείραζα τις γραμμές να έλεγε. Τι αηδίες λέει; Να δικαιολογήσει το μεροκάματο που παίρνει; 200 μέτρα παραπάνω εχει σκουπίδια και λάσπες. Αυτόν τον Βόλο θέλετε; Δε σας κάνουμε το χατήρι. Αλλάζουμε την όψη της πόλης και κάνουμε τον Βόλο σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Δε σας αρέσει; Ξύδι. Αλλάξτε πόλη. Να κάτσει στο γραφείο της και να λέει δόξα τω θεώ που παίρνω αυτό τον μισθό χωρίς να κάνω τίποτα. Που έκανε διατηρητέο μνημείο τον τοίχο του νεκροταφείου της Ν. Ιωνίας. Θέλαμε να κάνουμε έργο και δε μπορούμε.

error: Content is protected !!