ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μ. Χρυσοβελώνη: Τιμάμε τους αγώνες του γυναικείου κινήματος

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η π. υφυπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφέρει:

KENT728X100 1

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μας υπενθυμίζει την ανάγκη για ουσιαστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους ως μάνα, κόρη, σύζυγος, εργαζόμενη και αγωνίστρια στο στίβο της ζωής.

Η ημέρα αυτή μας οπλίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα για να αγωνιστούμε να κατακτήσουμε την αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής που όλες δικαιούμαστε να έχουμε. Τιμάμε τους αγώνες του Γυναικείου Κινήματος.

Αναστοχαζόμαστε τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που πρέπει να διαμορφώσουμε με σκοπό την επίτευξη των στόχων για την ισότητα. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε την συμμετοχή στην παγκόσμια απεργιακή κινητοποίηση με αιτήματα την κατάργηση των έμφυλων διακρίσεων, της έμφυλης βίας και την διεκδίκηση ίσων ευκαιριών για όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Για τη μαθήτρια, τη μητέρα, την εργαζόμενη, για την ηλικιωμένη. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι η ημέρα που θυμίζει σε όλους μας τη συμβολή της στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη και αποτελεί σημείο συνάντησης των αγώνων όλων των γυναικών.

error: Content is protected !!