Βόλος: «Πράσινο φως» για χειρουργεία και εξωτερικά ιατρεία

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 3 αντίγραφο
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η αποσυμφόρηση των κλινικών COVID 19 και η ανακούφηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ύστερα από το τείχος ανοσίας που αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα, φέρνουν καλά νέα για το Νοσοκομείο Βόλου. Έτσι, το «Αχιλλοπούλειο» επιστρέφει από αύριο σε μία μερική κανονικότητα, αφού θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μερικώς τα εξωτερικά και τα απογευματινά ιατρεία, σε ποσοστό 30%.

KENT728X100 1

Άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, χρόνιες παθήσεις και αγωνιούν καθ’ όλη την περίοδο της καραντίνας, θα μπορέσουν επιτέλους να μεταβούν στο νοσοκομείο για να εξεταστούν από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, στην Ελλάδα από πέρυσι που έκανε την εμφάνισή του ο κορωνοϊός έχει αυξηθεί κατακόρυφα το ποσοστό των υποθεραπευμένων ασθενών, καθώς κυριαρχεί ο φόβος της μετάδοσης του ιού και δεν μεταβαίνουν σε νοσοκομεία, ιατρεία και άλλες δομές υγείας για να ρυθμίσουν θέματα της υγείας τους.

Παράλληλα, με αυτή την απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου σύντομα θα δοθεί το «πράσινο φως» και για την πραγματοποίηση χειρουργείων, τα οποία έχουν αναβληθεί εδώ και ένα χρόνο!

error: Content is protected !!