Το ΕΚΛ για την έλλειψη συνεργείου απολύμανσης στο Κ.Υ. Λάρισας (πρώην ΠΕΔΥ)

ekl 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την 8Η Μάρτη (Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας), το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας και πολλά ακόμα Σωματεία πραγματοποίησαν περιοδείες σε χώρους εργασίας για να διαδώσουν το πραγματικό μήνυμα της σημερινής ημέρας. Περνώντας και από το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) στην Ρούσβελτ, ενημερώθηκαν ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία (που για όποιον δεν θυμάται να υπενθυμίσουμε ότι έχει γίνει εμβολιαστικό κέντρο για την αντιμετώπιση του Covid-19) δεν διαθέτει συνεργείο απολύμανσης!!!

Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης, που εδώ και ένα χρόνο δεν έχει υλοποιήσει κανένα από τα δίκαια και αναγκαία αιτήματα των υγειονομικών και του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας. Και ενώ μας «παραμυθιάζει» ότι ο εμβολιασμός του πληθυσμού συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα, δεν έχει επιλύσει ούτε το βασικό θέμα της απολύμανσης του κτιρίου που εμβολιάζεται ο πληθυσμός της πόλης μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα να καταστέλλει κάθε λαϊκό – εργατικό αγώνα, να στέλνει τα ΜΑΤ στους φοιτητές που αγωνίζονται, σε περαστικούς και οικογένειες  που βγαίνουν στη γειτονιά τους, με πρόσχημα τον έλεγχο για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού.

Η καταστολή, η τρομοκρατία, η βία απέναντι σε εργαζόμενους δεν είναι τυχαίο γεγονός. Αποτελεί κυβερνητική επιλογή για να κρυφτούν οι τεράστιες ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας και να στοχοποιηθεί για μια φορά ακόμη ο λαός.

Η κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της και να υλοποιήσει τα αιτήματα μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!