Κάλεσμα στην εθελοντική αιμοδοσία από το σωματείο εργαζομένων της ΑΓΕΤ – Δώρο ένα τζάκετ για τους εθελοντές! [εικόνα]

image2 1

Κάλεσμα στους συναδέλφους της ΑΓΕΤ να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει στις 24 Μαρτίου, απευθύνει το σωματείο εργαζομένων της τσιμεντοβιομηχανίας.

KEN 728X100

Συναδέλφισσες -οι,
στις 24/03/2021 ημέρα Τετάρτη θα βρίσκεται στο χώρο μας η κινητή μονάδα Αιμοδοσίας Βολου για την τακτική, καθιερωμένη πλέον, εξάμηνη αιμοδοσία μας. Έχετε αποδείξει ήδη όλοι σας, σε βάθος χρόνου, το αδιαμφισβήτητο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης με το παραπάνω, οι ανάγκες όμως για αίμα από το Νοσοκομείο Βόλου, τους συμπολίτες μας και τους οικείους των συναδέλφων μας είναι συνεχείς!

Σας ζητάμε λοιπόν, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της επικείμενης επισκευής και της τηλεεργασίας λόγω Covid-19, να δώσουμε όλοι ενα δυναμικό παρόν, φίλοι και μέλη του Σωματείου μας!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων την διοίκηση της εταιρίας για την αμέριστη και συνεχή στήριξη στην διεξαγωγή των αιμοδοσιών μας!

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αιμοδότες μας, μέλη μας και μη, χαρίζοντας τους ένα softshell jacket για τον καθένα σας!

error: Content is protected !!