ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου στο πλευρό των σεισμόπληκτων μέσω ΣΕΗΜ

seismos elassona zimies larisa 07 03 2021
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο πλευρό του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματιών Μαγνησίας, για τη στήριξη των σεισμοπαθών Δήμου Τυρνάβου και Ελασσόνας, στέκεται έμπρακτα και ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Ν. Ιωνίας

KEN 1

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ενημέρωση στα ΜΜΕ ότι έχει ανοιχτεί λογαριασμός στήριξης των πληγέντων περιοχών στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, με τίτλοΣ.Ε.Η.Μ.  Ε.Π. ΜΑΖΙ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ και αριθμό 033239 017 5001 02 (ΙΒΑΝ GR 6709 1010 70000 3323 917 20023), ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος, ήρθε σε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΣΕΗ Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδη, και δήλωσε ότι θα προσφέρει και ο Εμπορικός Σύλλογος στην προσπάθεια τα μέγιστα, είτε με χρήματα είτε με βοήθεια σε είδος. 

Μην ξεχνάμε ότι στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος που βρίσκεται έναντι της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης στο Βόλο, συγκεντρώνονται ήδη είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, είδη προσωπικής υγιεινής βρεφών, παιδιών και ενηλίκων) για να αποσταλούν και αυτά άμεσα στους συνανθρώπους μας.

Τέτοιες προσπάθειες προσφοράς και αλληλεγγύης στην πράξη, και όχι στα χαρτιά και στη θεωρία,  είναι αυτές που μας ωθούν να συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο. Το επιχειρείν, όσο λαβωμένο και αν είναι από τις τρέχουσες οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες, δε σταματά ποτέ να στέκεται δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη, πάντοτε δυνατά, δυναμικά και αδιάλειπτα!

error: Content is protected !!