Διπλή επιτυχία για το βολιώτικο σκι: Ιστορική επίδοση για την Τσιόβολου – Εντυπωσιακή η Καλτσογιάννη

tsiovolou kaltsogianni
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Μένια Τσιόβολου σημείωσε την καλύτερη επίδοση Ελληνίδας αθλήτριας στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας παράλληλα την 28η θέση στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης. Στην 33η η Μαρινίτα Καλτσογιάννη.

KENT728X100 1

Το κλείσιμο της αυλαίας του 40ου παγκόσμιου πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στο Μπάνσκο, ολοκληρώθηκε με μια ιστορική εμφάνιση για τα ελληνικά χρώματα.

Η Μένια Τσιόβολου ήταν εξαιρετική στην τεχνική κατάβαση, κατακτώντας την 28η θέση συγκεντρώνοντας 87,82 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της FIS, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη που έχει σημειώσει Ελληνίδα αθλήτρια στη διοργάνωση, αλλά και η τρίτη καλύτερη (ατομική) μέσα στη σεζόν.

Η αθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου, που την Τρίτη (9/3) κατάκτησε την 33η θέση στη γιγαντιαία κατάβαση, ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος έχοντας τον 32ο καλύτερο χρόνο (54,37), ενώ στη συνέχεια κέρδισε τέσσερις θέσεις τερματίζοντας σε συνολικό χρόνο 1:49.67.

Πολύ καλή παρουσία, για δεύτερη σερί ημέρα, είχε και η έτερη Ελληνίδα αθλήτρια, επίσης του ΕΟΣ Βόλου, Μαρινίτα Καλτσογιάννη, η οποία τερμάτισε στην 33η θέση συγκεντρώνοντας 179, 51 βαθμούς.

error: Content is protected !!