ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφοί Ν.Πασχαλόπουλου Ο.Ε.- Οι κορυφαίοι στα δομικά υλικά και στον επαγγελματικό εξοπλισμό

received 906740499834830
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αναζητώντας τοπικές και παραδοσιακά δυνατές οικογενειακές επιχειρήσεις βρίσκεις αναμφισβήτητα την Αφοί Ν.Πασχαλόπουλου Ο.Ε στο δρόμο σου.
Μια εταιρεία που ο Νίκος Πασχαλόπουλος ίδρυσε το 1968 και πρωταγωνιστεί από τότε ως σήμερα στον τομέα των οικοδομικών υλικών. Είναι δε οι αδερφοί Πασχαλόπουλοι που ανέλαβαν από το 1993 την μονάδα και γιγάντωσαν την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής προιόντων για την οικοδομή στο νομό μας, σε χώρους εκτάσεως 20 στρεμμάτων και τριών καταστημάτων.
Τα νέα καταστήματα που τα αδέρφια Πασχαλόπουλοι δημιούργησαν, περιλαμβάνουν οργανωμένο τμήμα χρωματοπωλείου,πλήρη γκάμα μονωτικών υλικών , στεγανωτικά, κόλλες και γενικότερα όλα τα προιόντα που σχετίζονται με την οικοδομή.
Στο νεότερο κατάστημα που πριν λιγο χρόνο εγκαινίασαν θα βρει κανείς και μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών εργαλείων και μηχανημάτων όλων των κορυφαίων εταιρείων του κλάδου.
Πάνω απ όλα αυτά όμως βρίσκεις τους ίδιους τους αδερφούς Πασχαλόπουλου, άνθρωποι της πόλης μας, προσιτοί, συνεργάσιμοι, αγαπητοί και πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να σε κατατοπίσουν να κάνεις τις καλύτερες επιλογές αγοράς είτε είσαι επαγγελματίας, είτε ιδιώτης. Η προσώπική ενασχόληση, το μεράκι για τη δουλειά, η ανθρώπινη επικοινωνία είναι αυτά που ενδυνάμωσαν και εδραίωσαν την εταιρεία ΑΦΟΙ Ν.ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ στην αγορά. Γι αυτό το λόγο και τους εμπιστευόμαστε!

KEN 1

Αφοι Ν.Πασχαλόπουλου Ο.Ε.Οικοδομικά υλικά 
email: [email protected]Κεντρικό κατάστημα:Καζανάκι ΒόλουΤηλ/Fax.: 24210 624 56Υποκατάστημα:​Χρυσοχοΐδη, Βόλος Ιωλκού 244, 382 21,
​Τηλ/Fax.: 24210 524 54 | Κιν.:  69474 025 82

error: Content is protected !!