ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Τα «πεζούλια» ανησυχούν τους λοιμοξιωλόγους [εικόνες]

159464590 922229181867840 3011560122707584881 n

Σε διψήφιο αριθμό κινούνται τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στον Βόλο το τελευταίο διάστημα. Η σταθερότητα της εμφάνισης μολύνσεων ανησυχεί τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι εφιστούν την προσοχή και την πιστή εφαρμογή των μέτρων, ώστε να μη μπει η Μαγνησία στο βαθύ κόκκινο.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε αυτή την περίπτωση οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στις δραστηριότητες των πολιτών θα είναι μεγαλύτεροι.

Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, οι ειδικοί συμφωνούν οτι στην περιοχή μας τα μέτρα τηρούνται σε μεγάλο βαθμό, γι’ αυτό και η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Όμως πηγές στην Επιτροπή των Ειδικών Επιστημόνων και στην Πολιτική Προστασία αναφέρουν οτι υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στα πεζούλια της παραλίας του Βόλου.

Το πάρκο του Αγ, Κωνσταντίνου συγκεντρώνει καθημερινά από το απόγευμα έως το βράδυ εκατοντάδες νέους, οι οποίοι δεν τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα, όπως μάσκες και αποστάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος υπερμετάδοσης και διασποράς. Οι ίδιοι άνθρωποι απευθύνουν έκκληση για την πιστή εφαρμογή των προστατευτικών μέτρων, ώστε ο κίνδυνος να ελαχιστοποιηθεί.

Δείτε εικόνες:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!