Ανεβαίνουν οι κρατήσεις των βρετανών για Σποράδες

Jet2 757

Αύξηση κρατήσεων για Ελλάδα και Κύπρο κατέγραψαν οι Jet2holidays και Jet2.com έπειτα από τις ανακοινώσεις των δύο χωρών ότι θα υποδέχονται τουρίστες από τις αρχές του καλοκαιριού. Ωφελημένη από την εξέλιξη είναι και οι Σποράδες με το αεροδρόμιο της Σκιάθου.

KEN 728X100

Μετά από μια μεγάλη αύξηση που παρατηρήθηκε στις κρατήσεις των Βρετανών για διακοπές μόλις ανακοινώθηκε ο οδικός χάρτης της Βρετανίας για έξοδο από το lockdown, οι  Jet2.com και Jet2holidays κατέγραψαν αύξηση 200% στις κρατήσεις για Κύπρο έπειτα από τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Τουρισμού της χώρας περί ανοίγματος της χώρας για εμβολιασμένους Βρετανούς αυτό το καλοκαίρι.

Οι εταιρίες καταγράφουν αύξηση κρατήσεων και για Ελλάδα, μετά τις ανακοινώσεις Θεοχάρη ότι θα γίνονται δεκτοί οι ταξιδιώτες που είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε έχουν αντισώματα, είτε έχουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Οι αυξήσεις για Ελλάδα και Κύπρο αφορούν ταξίδια από τον Ιούλιο και φτάνουν μέχρι και τη χειμερινή σεζόν του 2021/22 και το καλοκαίρι του 2022.

Οι Jet2.com και Jet2holidays θα πετούν προς 14 ελληνικούς προορισμούς αυτό το καλοκαίρι, με ισχυρή ζήτηση να καταγράφεται για Κέρκυρα, Κρήτη, Κεφαλονιά, Ρόδο και Ζάκυνθος καθώς και Σαντορίνη, Σκιάθο και Χαλκιδική.

Πρόσφατα προστέθηκαν και νέες πτήσεις και προγράμματα διακοπών για Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Ρόδο και Κεφαλονιά.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

thessaliaeconomy.gr

error: Content is protected !!