ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Survivor-Άστραψε και βρόντηξε ο Κοψιδάς για τον Τριαντάφυλλο: «Για μένα έχει τελειώσει»

441241Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, 09:10

KEN 4

 

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Κοψιδάς όταν του ζητήθηκε στο συμβούλιο του νησιού, να μιλήσει για τον  συμπαίκτη του, τον Τριαντάφυλλο. Κάτι που έκαναν προηγουμένως και τα υπόλοιπα μέλη της κόκκινης ομάδας, όπως ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν του χαρίστηκε και τα είπε έξω από τα δόντια. «Δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο» σχολίασε αρχικά ο Κοψιδάς.

«Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παίκτης των Κόκκινων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media».

«Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24 με έναν άνθρωπο που κανονικά έξω δεν θα είχα καμία επικοινωνία».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!