ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς με σπόντες

441364
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, 08:31

KEN 1

Ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν υποψήφιοι προς αποχώρησε από το Survivor.

Συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε κι η Μαριάνθη από την Κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, η Νικολέττα Μαυρίδη, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Κοψιδά.

Τον πρώτο όμως και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιoς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τρεις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό. Ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο ανακοίνωσε πως το κοινό αποφάσισε ότι πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Κοψιδάς την τελευταία εβδομάδα δεν ήταν καλός αγωνιστικά καθώς είχε καταρρεύσει σωματικά, ωστόσο στο αγώνισμα επικοινωνίας πριν το συμβούλιο ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μια νίκη που πανηγύρισαν έξαλλα όλοι μαζί και κυρίως ο Ηλίας Μπογδάνος, με την ομάδα να αποθεώνει τον Κοψιδά, όπως και η μπλε ομάδα αναγνωρίζοντας την προσπάθειά του.

«Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων φεύγοντας από το Survivor o Γιώργος Κοψιδάς.

error: Content is protected !!