Ο Αλ. Μεϊκόπουλος στα ΕΛΤΑ Βόλου: «Στοιβαγμένοι όγκοι γραμμάτων & ασφυκτική πίεση στους διανομείς»

162242376 3084401745120716 878154360986385620 n 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τεράστιοι όγκοι γραμμάτων και επιστολών στοιβαγμένοι προς διανομή ήταν η εικόνα που αντίκρισε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος κατά την επίσκεψή του στο παράρτημα των ΕΛΤΑ Βόλου στις 18.03.2021. Ο Βουλευτής συναντήθηκε με εκπροσώπους του τοπικού Σωματείου, προκειμένου να συζητήσει το ζήτημα των μεγάλων καθυστερήσεων που παρατηρούνται στη διανομή αλληλογραφίας στην περιοχή και την επιτακτική ανάγκη αύξησης του προσωπικού των διανομέων.

KENT 2

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος  του Σωματείου ΕΛΤΑ Βόλου, κ. Τρικάλης Χαράλαμπος, το μέλος κ. Τσακατίρης Απόστολος, ο προϊστάμενος Διανομής κ. Γιαννουσάς Κων/νος και παραβρισκόμενοι υπάλληλοι.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε δύο κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις επισημαίνοντας την ανάγκη  άμεσης στελέχωσης των ΕΛΤΑ Μαγνησίας με περαιτέρω προσωπικό που θα επιτρέψει την έγκαιρη διανομή αλληλογραφίας στην περιοχή και τη διευκόλυνση του έργου των διανομέων, με τους εκπροσώπους του Σωματείου να μεταφέρουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο παράρτημα, με τις καθυστερήσεις στη διανομή της αλληλογραφίας παρά τις προσπάθειές τους να φτάνουν μέχρι και τους 2 μήνες!

«Δουλεύουμε σαν μηχανάκια. Έχουμε στοιβαγμένα σημαντικά έγγραφα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν και χρονικές προθεσμίες για απάντηση από τον παραλήπτη, όπως δικόγραφα, φάρμακα, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων καρκινοπαθών, αναγγελίες προσλήψεων, τραπεζικές κάρτες συναλλαγών, ληγμένοι λογαριασμοί» σημείωσαν σχετικά οι παρευρισκόμενοι υπάλληλοι, αναφέροντας ότι μετά την αποχώρηση συναδέλφων τους με το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου το τμήμα Διανομής αποδυναμώθηκε σημαντικά φτάνοντας τους μόλις 11 υπαλλήλους, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη πρόσληψης τουλάχιστον 5 επιπλέον διανομέων.

Ο Βουλευτής επεσήμανε ότι οι ανάγκες της Μαγνησίας είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς πέρα από το πολεοδομικό συγκρότημα οι διανομείς καλούνται να καλύψουν και ορεινές, δύσβατες περιοχές, με τους διανομείς να τονίζουν ότι πολλές φορές εργάζονται κάτω από συνθήκες ασφυκτικής πίεσης και άγχους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης.

«Ο μη σαφής σχεδιασμός για την επόμενη μέρα μετά την εφαρμογή του προγράμματος εθελουσίας εξόδου πολλών εργαζομένων των ΕΛΤΑ και με έντονη την ανησυχία  για την πιθανότητα να κλείσουν υποκαταστήματα, δημιουργούν εύλογη ανησυχία στους εργαζόμενους», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!