Η αποκάλυψη της Sharon Stone για τη διάσημη σκηνή στο «Βασικό Ένστικτο»

441589
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Η Sharon Stone μέσα από το νέο της βιβλίο με τίτλο «The Beauty of Living Twice» περιγράφει μεταξύ άλλων πώς γυρίστηκε η διάσημη σκηνή της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» που την έκανε διάσημη σε όλο τον πλανήτη.

KENT728X100

Όπως αποκαλύπτει η 63χρονη ηθοποιός, η παραγωγή της ταινίας την έπεισε να βγάλει το εσώρουχό της κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της επίμαχης σκηνής λέγοντάς της ότι δεν θα φανεί τίποτα στην ταινία.

Συγκεκριμένα η Stone θυμάται ότι την κάλεσαν να δει την ταινία όταν τέλειωσαν τα γυρίσματα σε μια αίθουσα γεμάτη με ατζέντηδες και δικηγόρους που δεν είχαν καμία σχέση με την ταινία

«Έτσι είδα για πρώτη φορά την σκηνή, αρκετό καιρό μετά αυτό που μου είχαν πει ότι δεν θα φαίνεται τίποτα και πως “θέλω μόνο να βγάλεις το εσώρουχό σου γιατί το λευκό αντανακλά στο φως, για να φανεί ότι φοράς κάτι”» είπε τονίζοντας ότι πολλά έχουν ειπωθεί για αυτή την σκηνή αλλά από τη στιγμή που εκείνη εκτέθηκε τόσο πολύ καμιά άλλη άποψη δεν την ενδιαφέρει.

Μετά από αυτή την προβολή της ταινίας, η Stone αποκάλυψε ότι χαστούκισε τον σκηνοθέτη Paul Verhoeven και πήγε να τηλεφωνήσει στον δικηγόρο της, Marty Singer, ο οποίος την ενημέρωσε ότι η ταινία δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύμφωνα με την ομοσπονδία Screen Actors Guild αφού δεν ήταν νόμιμο να την κινηματογραφήσουν έτσι.

«Είπα στον Paul όλες τις επιλογές που μου έδωσε ο Marty και φυσικά αρνήθηκε ότι είχα την όποια επιλογή. Ήμουν απλά μια ηθοποιός, μια γυναίκα, τι επιλογές να έχω;, Είχα επιλογές. Οπότε σκέφτηκα και σκέφτηκα και επέλεξα να επιτρέψω αυτή τη σκηνή. Γιατί; Επειδή ήταν σωστή για την ταινία και για τον χαρακτήρα, κι επειδή στην τελική, εγώ το έκανα», λέει.

«Μπορώ να πω πως αυτός ο ρόλος ήταν ό,τι πιο ακραίο έχω κάνει όσον αφορά την συνειδητοποίηση της κακής πλευράς του εαυτού μου. Ήταν τρομακτικό. Περπάτησα ενώ κοιμόμουν τρεις φορές κατά τη διάρκεια της παραγωγής, δύο φορές ξύπνησα ντυμένη μέσα στο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του σπιτιού μου και είχα τρομακτικούς εφιάλτες», είπε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 «Ξέρετε πόσοι άνθρωποι είδαν το Βασικό ένστικτο τα τελευταία 20 χρόνια; Σκεφτείτε το. Είναι περισσότεροι άνθρωποι από όσοι θα έβλεπαν στο δρόμο κάτω από τη φούστα μου», καταλήγει.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!