ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αργύρης Κοπάνας: Πρόγραμμα στοχευμένων παρεμβάσεων στις περιφερειακές ενότητες

unnamed 8
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τις δημοτικές κοινότητες Σέσκλου, Αγίου Ονουφρίου και Άνω Βόλου, επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας και συναντήθηκε με τους προέδρους Βασίλη Τσιαμήτα, Αντώνη Κοσκινά και Ελένη Χαλκιά αντίστοιχα, όπου υλοποιείται το πρόγραμμα «στοχευμένων παρεμβάσεων» της δημοτικής αρχής.

KEN

Ο Αργύρης Κοπάνας επιθεώρησε τις εργασίες τσιμεντοστρώσεων τμημάτων δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας και επισκευής πλακόστρωτων δρόμων, που είχαν υποστεί εκτεταμένες φθορές και παρουσίαζαν επικινδυνότητα για τη διέλευση πεζών και οχημάτων. 

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος υπογράμμισε τα εξής: «Ξεκίνησε, από τις αρχές Μαρτίου, η υλοποίηση του προγράμματος «στοχευμένων παρεμβάσεων» στα χωριά μας , το οποίο θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου.

Με τη συνεργασία και τις επισημάνσεις των τοπικών προέδρων και συμβουλίων δίνουμε λύσεις και βελτιώνουμε τις συνθήκες καθημερινότητας των δημοτών μας στις περιφερειακές ενότητες.

Όσον αφορά την εσωτερική δημοτική και αγροτική οδοποιία, στόχος είναι σταδιακά, τμηματικά, κομμάτι-κομμάτι να προχωράμε στην άρση της επικινδυνότητας και στην αποκατάσταση της βατότητας, έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους δημότες μας, αλλά και τους αγρότες και κτηνοτρόφους, στις μετακινήσεις τους και την μεταφορά των προϊόντων τους.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας θητείας μας, θα έχουμε βελτιώσει σε ικανοποιητικό βαθμό την εικόνα και την κατάσταση των οδικών υποδομών και θα εχουμε συντηρήσει το σύνολο των πλατειών, καλντεριμιών και κοινόχρηστων χώρων στα χωριά μας.

Το ενδιαφέρον του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου για τα χωριά μας και τους οικισμούς μας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, είναι ζωντανό, έντονο και διαρκές».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!