ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Διαδικτυακή εκδήλωση για την Παιδεία με Γαβρόγλου

gavroglou 0

Διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 7μμ με κεντρικούς εισηγητές τον πρώην υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και το μέλος της ΚΕΑ του κόμματος, Ελένη Ζωγραφάκη. Θα γίνουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους τοπικών εκπαιδευτικών φορέων.  Η εκδήλωση θα προβληθεί διαδικτυακά από τις σελίδες στο Facebook του κόμματος, της νεολαίας και των βουλευτών, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου. 

KEN 728X100

Ολόκληρο το κείμενο για την εκδήλωση: 

«Ξεκινάμε την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 19:00, διάλογο για τις ανάγκες και το μέλλον της Παιδείας, με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων εκπαίδευσης, για μια εναλλακτική και ριζοσπαστική πρόταση. 

Εισηγητές της διαδικτυακής εκδήλωσης ο πρώην Υπ. Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και η Ελένη Ζωγραφάκη, μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του τμήματος Παιδείας του κόμματος.

Συζητάμε τις προτάσεις μας, συνδιαμορφώνοντας διαρκώς την πρότασή μας απέναντι στις νεοφιλελεύθερες και συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που διαμορφώνουν ένα δυστοπικό μέλλον στο χώρο της Παιδείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζητά τις θέσεις και τις δεσμεύσεις του για την παιδεία, διαμορφώνει το κυβερνητικό του πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και προτάσεις και των τοπικών φορέων της εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση θα προβληθεί live στις εξής σελίδες στο Facebook: 

https://fb.me/e/24QTjD15D

ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος 

Παπανάτσιου Κατερίνα»

error: Content is protected !!