Βεργέτης: Με ποδοσφαιρική ωριμότητα

vergetis maska

Δηλώσεις, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (27/3, 12:00), με αντίπαλο το Αιγάλεω, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του vότιου oμίλου του πρωταθλήματος της Football League, παραχώρησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης.

KEN 728X100

Αναλυτικά, ο κ. Βεργέτης ανέφερε τα εξής:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ζήσουμε ξανά, ύστερα από ένα χρόνο και κάτι, την αδρεναλίνη ενός επίσημου αγώνα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ποδοσφαιρική ωριμότητα τα παιχνίδια, τόσο στην τακτική μας προσέγγιση, όσο και στη διαχείριση των διάφορων καταστάσεων, εντός αγώνα. Δηλαδή, με λίγα λόγια, οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στα τακτικά τους καθήκοντα, αλλά πρέπει και να δείξουν την απαραίτητη ωριμότητα να διαχειριστούν διάφορες καταστάσεις μέσα σε μία αναμέτρηση, τομέας που έχει επισημανθεί πως χρειάζεται βελτίωση από πέρσι.

Όσον αφορά αποκλειστικά το ερχόμενο παιχνίδι, έχουμε εικόνα του αντιπάλου και ξέρουμε τα δυνατά του σημεία, έχουμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο, με τον οποίο θα τα αντιμετωπίσουμε. Το ζητούμενο είναι ποια ομάδα θα καταφέρει, σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, να έχει υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Τέλος, γνωρίζουμε, και το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές, ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, παρά το γεγονός ότι δε θα βρίσκεται στις κερκίδες”.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!