Κατεβαίνει στα… παράλια της Λάρισας η «μάχη» του καφέ – Ποιες γνωστές αλυσίδες ετοιμάζουν καταστήματα

IMG 4194 cafe larissa lockdown2
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την ώρα που το σύνολο της εστίασης ψυχορραγεί επί μήνες αναμένοντας έστω την επανεκκίνηση στους εξωτερικούς χώρους και που ο τουρισμός επίσης διάγει περίοδο ισχυρής αβεβαιότητας, στα παράλια της Λάρισας εμφανίζεται κινητικότητα κυρίως στον τομέα του καφέ.

Όπως καταγράφει το onlarissa.gr, ενδεικτικό της παραπάνω διάθεσης είναι το γεγονός πως όλες μεγάλες και γνωστές αλυσίδες καφέ της Λάρισας, έχουν προχωρήσει ή δρομολογούν τη λειτουργία καταστημάτων και στην περιοχή του Αγιοκάμπου και της Βελίκας.

Ήδη στα Λαρισινά παράλια λειτουργεί στην περιοχή της Βελίκας «Mikel», αλλά και «Franklin». Η «Mikel» ωστόσο ετοιμάζει και δεύτερο καφέ, στην κεντρική διασταύρωση του Αγιοκάμπου με την παραλιακή, στο χώρο όπου λειτουργούσε το «Chocobeat».

Δίπλα στο «Μουράγιο» στη Βελίκα επίσης, θα λειτουργήσει «De Tox», ενώ σε βολιδοσκόπηση χώρου, πιθανότατα επίσης στη Βελίκα, βρίσκεται και η «Bruno». Μάλιστα, για την «Bruno» υπάρχει η πληροφορία πως θα λειτουργήσει και ένα ακόμη καφέ τύπου «καντίνας» στο δρόμο Λάρισας – Αγιοκάμπου, στο ύψος της διασταύρωσης με τους Νερόμυλους.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω καταστήματα είτε λειτουργούν, είτε βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, με στόχο να είναι πανέτοιμα αρχές Μαΐου για το Πάσχα. Θεού θέλοντος και… κορωνοϊού επιτρέποντος πάντα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!