ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι είπε για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη;

442379Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, 17:00

KEN 4

 

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Σχεδόν Ενήλικες» παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και τόνισε πως η ημερομηνία του γάμου του με την Δανάη Μιχαλάκη είναι ακόμη στον αέρα.

Πάντως νομίζω ότι το «ανύπαντρος» θα αλλάξει σύντομα.

Ε, θα δούμε. Δεν θα σου πω πολλά γι’ αυτό. Είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει, αλλά την κρατάμε πολύ ιδιωτικά. Φεύγει λίγο από εδώ και από εκεί και γράφουν γι’ αυτό, χωρίς να το έχουμε δώσει εμείς, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε πολύ ιδιωτικό. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα γίνει σε φετινή ημερομηνία, αλλά όλα αυτά είναι πολύ στον αέρα. Αυτά που γράφονται είναι σκέψεις που έκανα στο παρελθόν. Τώρα με την παράταση της πανδημίας, το τρίτο κύμα και όλα αυτά, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει.

Είναι εύκολο ή δύσκολο να έχεις σχέση με ηθοποιό;

Δεν το έχω σκεφτεί ως κάτι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Για μένα είναι μια συνθήκη. Έχει τα καλά και τα κακά του. Το καλό είναι ότι καταλαβαινόμαστε και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βγεις εύκολα να κρυφτείς όταν θα βγεις έξω με την σχέση σου να κάνετε μια βόλτα. Αισθάνεσαι ότι σε κοιτάνε, ότι οι στιγμές δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο ιδιωτικές. Οπότε μαθαίνεις να συνδιαλέγεσαι με αυτό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!