ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξιχνιάστηκε διπλή ανθρωποκτονία στον Ασπρόπυργο

3032643
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 15:02

Ένας 33χρονος, από το Μπαγκλαντές, είναι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης της ανθρωποκτονίας δύο ομοεθνών του που διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε χώρο εταιρείας στον Ασπρόπυργο. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τα θύματα είχαν εντοπιστεί πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου 2020 νεκροί στα κρεβάτια τους, μέσα σε δύο διπλανά κοντέινερ, τα οποία τους είχαν παραχωρηθεί διαμορφωμένα ως κατοικίες. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης εργαζόταν μαζί με τα θύματα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία καθώς και ερευνητικά δεδομένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών τα οποία σε συνδυασμό με τη σκιαγράφηση του προφίλ των θυμάτων, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 15:07

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!