Το «λευκό» του Μπέου στην ΕΠΟ

51efb21ca6736641eadd9a31ae335600 265111
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Big-4 θα εξακολουθεί να εκπροσωπεί τη Super League στην ΕΠΟ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, που έγινε την Τετάρτη 31/3.

KENT 2

Ο Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ δηλαδή, ο Τάκης Αγραφιώτης από τον Ολυμπιακό και ο Αλέξης Αλεξίου, β’ αντιπρόεδρος της ΑΕΚ (και όχι ο πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης (που ήταν μέχρι τώρα) πήραν 13 ψήφους στις 14 ομάδες (μόνο ο Αχιλλέας Μπέος του Βόλου ψήφισε λευκό), και μαζί με τον πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, που είναι εξ΄οφίτσιο, β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, θα συμπληρώσουν την 17μελή Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, που προέκυψε από τις εκλογές του προηγούμενου Σαββάτου.

Οι υπόλοιπο «13» της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης, οι Στέργιος Αντωνίου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Μάνος Γαβριηλίδης, Δημοσθένης Κουπτσίδης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Λεωνίδας Θωμαΐδης, Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κλέαρχος Τζαφέρης, Κυριάκος Φύτρας, Άγγελος Δανιήλ και ο πρόεδρος της Sl2/Fl Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Η ανακοίνωση από τη Λίγκα:

Κατά την αυτόκλητη Γ.Σ., εκπρόσωποι της Super League στην Ε.Ε./ΕΠΟ εξελέγησαν με 13 ψήφους (η ΠΑΕ Βόλος ψήφισε λευκό) οι κ.κ. Αγραφιώτης (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλεξίου (ΠΑΕ ΑΕΚ) και Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Ο πρόεδρος της Super League Λ. Μπουτσικάρης αναλαμβάνει ex officio Β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!