ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π. Λασκαράκης για το τέλος από ΕΠΟ και ΕΠΣΘ: Κρατώ όσους πίστεψαν σε μένα αγνοώντας κάθε είδους Κλαζομένιο

athlitiko laskarakis 02 11 18 slide 1090x630 1

Έληξε σήμερα η εξαετής θητεία του Περικλή Λασκαράκη στην προεδρία της ΕΠΣΘ, με τις εκλογές που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα, ενώ το περασμένο Σάββατο έληξε και η θητεία του στην ΕΠΟ μετά από 3,5 χρόνια.

KEN 728X100

Σε δήλωσή του ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει:

Ο Ernest Hemmingway έχει πει ότι το πιο δύσκολο κομμάτι στη συγγραφή ενός μυθιστορήματος είναι να το τελειώσεις. Σήμερα για εμένα έκλεισε ένας κύκλος κατά τη διάρκεια του οποίου η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια υπήρξαν για μένα αδιαπραγμάτευτοι σύντροφοι, στο μονοπάτι που βάδισα, έχοντας ευτυχώς δίπλα μου λίγους, αλλά καλούς, συνοδοιπόρους και αποκτώντας ακόμη λιγότερους αληθινούς φίλους. Επιλέγω να κρατήσω τις γνώμες ανθρώπων που πίστεψαν σε εμένα, που εκτίμησαν τις ικανότητες μου, που επέλεξαν να δουν αυτό που είμαι, αγνοώντας κάθε είδους Κλαζομένιο. Έξαλλου, ο μόνος τύραννος που δέχομαι είναι η σκληρή φωνή μέσα μου, όπως έχει πει ο Mahatma Gandhi, και γι’ αυτό δεν μπορώ να παραλείψω κάνοντας την αυτοκριτική μου να ομολογήσω ότι και εγώ, όπως όλοι, υπήρξαν στιγμές που έσφαλα στις εκτιμήσεις και αποφάσεις μου, ουδέποτε όμως έχοντας ανοίκειες προθέσεις. Errare humanum est… Πιστεύω ακράδαντα, ότι με τη μικρότητα μου συνεισέφερα και εγώ κατά το μέτρο των δυνατοτήτων μου στο πολύπαθο και λαοφιλές αυτό άθλημα και εύχομαι τα όποια ορθά έχω πράξει να συνοδεύουν το ποδόσφαιρο στο διηνεκές. Είμαι πράγματι τυχερός και ευγνώμων στους σεβαστούς μου γονείς, που εξαιτίας τους, όπως και πριν έτσι και τώρα, έχω το υπόβαθρο να συνεχίσω, σε πλήρεις ρυθμούς, με αξιοπρέπεια την προσωπική και επαγγελματική μου πορεία. Τέλος θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια μου, η οποία με περίσσια υπομονή και συγκατάβαση με στήριξε και με ακολούθησε σ’ αυτό μου το ταξίδι, για όλες τις χαμένες μας στιγμές, αλλά και να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν εμένα και σε εμένα. Εις το επανιδείν…

Αξίζει να αναφερθεί οτι ο κ. Λασκαράκης παραμένει έως το 2023 μέλος της Επιτροπής Βίας και Ασφάλειας γηπέδων της UEFA με τις συνεδριάσεις να διεξάγονται στη Ζυρίχη.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!