Έκθετος ο Μητσοτάκης για την υπόθεση Φουρθιώτη

3035161
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Απριλίου 2021, 22:31

«Ο Μητσοτάκης είναι έκθετος για τις περίεργες σχέσεις του δήθεν δημοσιογράφου που αποκαλύπτει ο πρώην Υπουργός του και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook o Eυάγγελος Αντώναρος. 

«Αν όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε δράσει – διαφορετικά συνδέει το όνομα μιας ιστορικής παράταξης με ύποπτες διαδρομές και σκοτεινά πρόσωπα», συνεχίζει και προσθέτει:

«Σε άλλη περίπτωση θα είχε διαγράψει χωρίς χρονοτριβή κυβερνητικό στέλεχος που θα είχε διατυπώσει τέτοιους ισχυρισμούς. Τώρα απλά τους καταπίνει. Και γίνεται συνένοχος. Γιατί ξέρει ότι η κατάσταση στην Κοινοβουλευτικη Ομαδά της Νεας Δημοκρατίαε βράζει. Γιατί ξέρει ότι δεν τον “παίρνει” να το παιξει σκληρός γιατί η νεολαία τον εγκαταλείπει μαζικά. ι. Στα δύσκολύα κρίνονται οι πρωθυπουργοί. Και στα δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτυγχάνει κατά συρροήν και καθημερινά.

Το μόνο που του έμεινε να άνει ακινδύνως είναι να χαϊδεύει αδέσποτα σκυάκια και να αναγγέλλει φαραωνικά σχέδια επι χάρτου για την δήθεν ανεγερση συγκροτήματος οκτώ υπουργείων….»


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Απριλίου 2021, 22:42

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!