Πως θα λειτουργήσει από σήμερα Δευτέρα η αγορά στη Λάρισα

141010422 460736084938219 8727973645553926391 n agora lockdown
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αλλαγές φέρνει στη λειτουργία της αγοράς της και της Λάρισας, το νέο κυβερνητικό πλαίσιο που αφορά το σύνολο της χώρας.

Από σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου, η μέθοδος και ο τρόπος λειτουργίας όλων των καταστημάτων λιανικής για την πόλη της Λάρισας, θα είναι το click inside αλλά και το click away ως δυνατότητα επιλογής του πελάτη, καθώς όποιος επιθυμεί λόγω covid-19, να μην εισέλθει στο χώρο, υπό το φόβο μετάδοσης του ιού, μπορεί να ψωνίσει και εκτός καταστήματος.

Η διαδικασία που θα ακολουθείται θα είναι η εξής:

· Ο καταναλωτής θα στέλνει ένα SMS στον αριθμό 13032 που θα επιτρέπει την μετακίνησή του και για 3 ώρες συνολικής διάρκειας. Δεύτερο SMS, μέσα στην διάρκεια της ίδιας ημέρας στον ίδιο αριθμό, δεν θα επιτρέπεται.

· Η μετακίνηση για την πραγματοποίηση αγορών μπορεί να γίνει και από Δήμο σε Δήμο.

· Η προσέλευση των καταναλωτών θα γίνεται με ραντεβού.

· Μέσα στην διάρκεια των 3 ωρών επιτρέπονται πολλαπλά ραντεβού για επισκέψεις σε περισσότερα καταστήματα.

· Θα πρέπει να υπάρχει απαντητικό SMS ή e-mail από το κατάστημα, ως αποδεικτικό για το ραντεβού, ώστε να μπορεί να γίνει ο έλεγχος.

· Από αυτή την φάση της επανεκκίνησης αποκλείονται τα πολυκαταστήματα, outlets, καταστήματα που λειτουργούν με την μέθοδο shop in shop, καταστήματα εντός εμπορικών κέντρων και εκπτωτικών χωριών.

· Για όλα τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν, ισχύει ο περιορισμός του ενός ατόμου ανά 25 τ.μ. εμπορικού χώρου και ανώτατο όριο 20 επισκεπτών ταυτοχρόνως ανά κατάστημα.

· Από τους παραπάνω αριθμούς εξαιρείται το υπαλληλικό/διευθυντικό προσωπικό, ενώ σε πολύ μικρά καταστήματα κάτω των 25 τ.μ. θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο ενός πελάτη κάθε φορά.

· Συμπληρωματικά θα μπορούν να πραγματοποιούνται πωλήσεις και με click away για όσους το επιλέξουν, εφόσον δεν θα επιθυμούν να ψωνίσουν εντός καταστήματος, υπό το φόβο μετάδοσης του ιού.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!