Βόλος: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το Πάσχα

pasxa arni ayga

Διαφορετικό αναμένεται και φέτος το Πάσχα λόγω των ειδικών συνθηκών από την πανδημία του κορωνοϊού και με τα δεδομένα αυτά, προετοιμάζονται οι ιδιοκτήτες των κρεοπωλείων στον Βόλο και την υπόλοιπη Μαγνησία.

KEN 728X100

Οι ιδιοκτήτες των κρεοπωλείων ακολουθώντας τις συστάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης και καθώς -και- φέτος ίσως να μη γίνει ο εορτασμός του Πάσχα με τον παραδοσιακό τρόπο, θα είναι συγκρατημένοι όσον αφορά στα προϊόντα που θα προμηθευτούν, ώστε στη συνέχεια να τα διαθέσουν στους καταναλωτές.

Ήδη οι κρεοπώλες του Βόλου δέχονται παραγγελίες για το Πάσχα, που φέτος πέφτει στις 2 Μαίου.

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, γνωστός ιδιοκτήτης κρεοπωλείου και μαγειρείου στον Βόλο, μιλώντας στο TheNewspaper.gr επισημαίνει πως «ακόμα και οι ίδιοι οι καταναλωτές δε γνωρίζουν πως να κινηθούν. Κάποιοι δίνουν παραγγελίες για αρνάκια και κατσικάκια για να ψήσουν στη σούβλα, ενώ άλλοι κινούνται πιο επιφυλακτικά, μέχρι να ανακοινώσει η κυβέρνηση τα μέτρα που θα ισχύσουν εκείνη την περίοδο. Θα είναι τελείως διαφορετική η κατανάλωση αν ο κόσμος μπορέσει να γιορτάσει με την οικογένειά του και κάποιους λίγους φίλους στο χωριό ή στο εξοχικό».

«Παροτρύνουμε τους καταναλωτές να παραγγείλουν έως το Σάββατο του Λαζάρου»

Και οι καταναλωτές ωστόσο θα πρέπει φέτος να κάνουν νωρίτερα τις παραγγελίες τους για το πασχαλινό τραπέζι που θα είναι διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι τιμές δεν έχουν ακόμα διαμορφωθεί καθώς το Πάσχα απέχει αρκετές ημέρες και καλύτερη εικόνα θα έχουμε σε δύο περίπου εβδομάδες.

«Παροτρύνουμε τους καταναλωτές προκειμένου μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου να έχει γίνει το 80% των παραγγελιών, ώστε και εκείνοι από την πλευρά τους να εξυπηρετηθούν» τονίζει ο κ. Μυλωνάς.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!