ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για ισχυρούς ανέμους προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου

kakokairia limani volos 1024x575 1 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για ισχυρούς ανέμους που θα πνέουν την Πέμπτη 8 Απριλίου στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

KENT728X100

Αναλυτικά:

1. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το υπ’ αρίθμ. 1314/07-04-21 Έγγραφο ΓΓΠΠ/Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ./Κ.Ε.Π.Π. και δελτίο πρόγνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ., στο Βορειοδυτικό Αιγαίο την Πέμπτη 08-04- 2021 θα πνέουν άνεμοι Βόρειοι Βορειοδυτικοί και στα νότια Δυτικοί Νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι και από τα βόρεια σε Βόρειους Βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

2. Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.

3. Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου.

4. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

5. Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

6. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!