Αποστολάκης: «Πρωτοφανές μελανό στίγμα στην ιστορία του Βόλου η αργία του προέδρου του δημ. συμβουλίου»

apostolakis
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σχόλιο του επικεφαλής της δημοτική κίνησης και δημοτικό σύμβουλο Βόλου, Ιάσονα Αποστολάκη, για την ποινή της αργίας στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Γ. Μουλά, από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας:

KEN 1

«Η αργία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, αποτελεί πρωτοφανές μελανό στίγμα στην ιστορία του Βόλου και του δημοτικού του συμβουλίου. Ο πρόεδρος της δημ. συμβουλίου δεν έχει το ηθικό και το πολιτικό ανάστημα να συνεχίσει να προεδρεύει στο όργανο, αφού “και με τη βούλα” έχει παραβιάσει τις θεσμικές διαδικασίες, και, αν είχε αξιοπρέπεια, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί ή να τον αποπέμψει η δημοτική αρχή, κάτι βεβαίως που δεν είναι δυνατό να συμβεί, αφού συμπεριφορές ανάλογες του Γ. Μουλά είναι ο κανόνας για τον επικεφαλής της δημ. αρχής και τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της.

Η δημοτική αρχή Αχ. Μπέου έχει το θλιβερό προνόμιο να έχουν τιμωρηθεί με θέση σε αργία για ουσιαστικά παραπτώματα δύο μέλη της από πειθαρχικό συμβούλιο – που είναι ένα πολύ σοβαρό όργανο με προεξάρχοντες τρεις εφέτες – ο πρόεδρος του ΔΣ, Γ. Μουλάς για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα αναφορικά με την κατάλυση της θεσμικής λειτουργίας του ΔΣ, και παλιότερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αρ. Σαββάκης για κακοδιοίκηση. Είπε ο δήμαρχος στην πρόσφατη συνέντευξή του ότι θέλει να γράψει ιστορία στο Βόλο. Και πράγματι γράφει, αλλά είναι το πιο μελανό κομμάτι της ιστορίας της πόλης από τη δημιουργία της»

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!