ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξι Λαρισαίοι ”έφυγαν” από τη ζωή

kidia feretro1

Απεβίωσε ο Χρήστος Δημανης σε ηλικία 69 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Απόστρατος Αξιωματικός της Αεροπορίας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδελφούς, ανιψιούς.

Σε ηλικία 76 ετών απεβίωσε ο Αναστάσιος Αναστασίου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 13.00 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε ο Αντώνιος Σπηλιώτης σε ηλικία 90 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Άννα – Αννίκα Νικοδήμου – Γκουράβα, Συνταξιούχος Οδοντίατρος. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω μία κόρη, αδέλφια, ανίψια.

Σε ηλικία 93 ετών απεβίωσε η Μαρία Κ. Μητσιου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, ανίψια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!