ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωροθέα Κολυνδρίνη: «Με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού»

kolyndrini new
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Απολογισμός ενεργειών της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων στα πλαίσια της πρόληψης του covid-19 και του ελέγχου εφαρμογής των μέτρων κατά το διάστημα από 01.09.2020 έως 07.04.2021

KEN 1

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στα πλαίσια της πρόληψης της πανδημίας Covid-19 και του ελέγχου εφαρμογής των μέτρων προέβη το διάστημα από 01.09.2020 έως 07.04.2021 σε σειρά δράσεων και ελέγχων, οι οποίες θα συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα με την υποστήριξη της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Μ.Σ. Δωροθέας Κολυνδρίνη και το συντονισμό του Προϊσταμένου της Δ/νσης Νικ. Πουρνάρα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 453 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχεία, τράπεζες, λαϊκές αγορές και δημόσιες υπηρεσίες όλης της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς και σε 311 φυσικά πρόσωπα και επιβλήθηκαν έξι πρόστιμα συνολικού ύψους 1.650,00€. 

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Οι Υπηρεσίες μας κατά το διάστημα της πανδημίας υλοποίησαν με αμείωτους ρυθμούς δράσεις και ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από την πανδημία, οι οποίοι θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του κορωνοιού».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!