Μπουκώρος: Ενίσχυση των υφιστάμενων Βιομηχανικών Πάρκων

MPOUKOROS 3434
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αναφορά του βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

KENT728X100 1

Την ενίσχυση των υφιστάμενων Επιχειρηματικών Πάρκων ζητά ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μετά από σχετική επιστολή του Φορέα Διαχείρισης της Α΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει στην αναφορά του ο βουλευτής Μαγνησίας, τα αναπτυξιακά και οικονομικά πλεονεκτήματα που συνδέονται με τη αναβάθμιση των υφιστάμενων βιομηχανικών υποδομών οργανωμένης εγκατάστασης επιχειρήσεων είναι πολλαπλά,  όπως η βελτίωση της παραγωγικής λειτουργίας του επιχειρηματικού δυναμικού και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους. Επίσης, η αναβάθμιση των συγκεκριμένων περιοχών αναμένεται να επιδράσει θετικά στην προσέλκυση νέων επενδύσεων, ενισχύοντας τους όρους άμεσης και έμμεσης ανάπτυξης της περιοχής.

Βάσει των ανωτέρω επιχειρημάτων ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να εξετάσει τις προτάσεις του Φορέα Διαχείρισης της Ά ΒΙ.ΠΕ. για την ανάταξη και ενίσχυση των υφιστάμενων βιομηχανικών πάρκων.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!