Γιώργος Καραϊβάζ: Η διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα ήταν το τελευταίο του ρεπορτάζ [βίντεο]

karaivaz alit

Στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρισκόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, λίγο πριν τη δολοφονία του σε ενέδρα, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

KEN 728X100

Το τελευταίο του ρεπορτάζ αφορούσε ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε τις τελευταίες ημέρες το Πανελλήνιο, τη διπλή δολοφονία δύο αδελφών στη Μακρινίτσα, ενώ σε ζωντανή σύνδεση με τα δικαστήρια του Βόλου βρισκόταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, με τον οποίον συζητούσαν το θέμα και πληροφορίες την τελευταία εβδομάδα σε καθημερινή βάση, λόγω των εξελίξεων.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση που είχε ζητήσει από την αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση.

Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο Γιώργος Καραϊβάζ εξήγησε ότι από τις 15 Ιανουαρίου υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου για τη διπλή δολοφονία, μετά από αίτημα της συζύγου του. Οδηγήθηκε στον ψυχίατρο στις 21 Ιανουαρίου. Ο ειδικός του έδωσε οδηγίες και επιφυλάχθηκε για την οριστική γνωμάτευση περί της αναγκαστικής ή μη νοσηλείας του.

Το τελευταίο ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ

Έκτοτε δεν υπήρξε καμία ενέργεια, με τον δημοσιογράφο να ασκεί κριτική στις αρχές, κάνοντας λόγο για παραλείψεις.

«Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί στη μνήμη αυτής της γυναίκα, γιατί είχε κινήσει τι διαδικασίες ψυχιατρικής εξέτασης και μόλις τον είδε έξω από το σπίτι ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Κατάλαβε την πρόθεσή του ότι πήγαινε να τους σκοτώσει», είπε στον αέρα της εκπομπής.

Μόλις τελείωσε τη δουλειά του επέστρεψε σπίτι του, περίπου στις 14:15. Εκεί δύο άνδρες που επέβαιναν σε σκούτερ του είχαν στήσει ενέδρα, αδειάζοντας πάνω του μια γεμιστήρα.

Μαρέδης: Είμαι συντετριμμένος

«Είμαι συντετριμμενος από τη δολοφονία του Γιώργου Καραιβαζ. Λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση του μιλούσαμε στον τηλεοπτικό αέρα του star. Δεν πρόλαβα να φουσκώσω σαν παγώνι από τα τιμητικά του λόγια για τη δουλειά μου, που μοιράστηκε προχθές με τους τηλεθεατές, και η τραγική του απώλεια μας γέμισε όλους θλίψη. Εύχομαι πολύ γρήγορα οι ένοχοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δε μπορώ να πιστέψω όσα έγιναν σήμερα. Μου φαίνεται σαν ψέμα, σαν ένα κακόγουστο αστείο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, ο οποίος πληροφορήθηκε το γεγονός την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα του Astra.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!