Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη στον Βόλο από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

SEO AIMODOSIA AFISA 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τα Τοπικά Τμήματα Αγριάς, Βόλου και Ν. Ιωνίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συνδιοργανώνουν στις 14 Απριλίου 2021 Εθελοντική Αιμοδοσία.

KENT728X100

Εφαρμόζοντας έμπρακτα για μια ακόμα φορά έναν από τους τρεις άξονες του Οδηγικού Παιδαγωγικού Προγράμματος, την Κοινωνική Συμμετοχή και Προσφορά, οι Οδηγοί της Αγριάς, του Βόλου και της Ν. Ιωνίας κινητοποιούνται και διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία στις 14 Απριλίου 2021 με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Βόλου, που θα βρίσκεται από τις 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.  στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Βόλο.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού με βάση τις έννοιες του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς και της ενεργού συμμετοχής συνεργάζεται με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και συμβάλλει  στην προσπάθεια ανάδειξης της εθελοντικής αιμοδοσίας σε στάση ζωής και σε ανώτατη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τα Τοπικά Τμήματα Αγριάς, Βόλου και Ν. Ιωνίας του Σ.Ε.Ο. συμμετέχουν στην κοινή αυτή προσπάθεια και με την αιμοδοσία που διοργανώνουν στις 14 Απριλίου ενισχύουν με τις δυνάμεις τους το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και καλούν τα ενήλικα μέλη τους, τους γονείς των παιδιών των Οδηγικών Ομάδων και τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν τη δράση τους και να προσφέρουν 5΄από το χρόνο τους, για να δώσουν αίμα σε μια πράξη ανθρωπιάς που ούτε ο Covid 19 δεν μπορεί να σταματήσει.

Όλοι μαζί προσφέροντας αίμα μπορούμε να δώσουμε ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη και ένα μάθημα αλληλεγγύης και αλτρουισμού.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!