Το “F1 2021” έρχεται στο PlayStation, Xbox και PC στις 16 Ιουλίου

Screenshot 3
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η EA ανακοίνωσε το πρώτο παιχνίδι από την Codemasters  . Το F1 2021 έρχεται στα PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S και Steam στις 16 Ιουλίου.

KENT728X100 1

Η τελευταία έκδοση της σειράς, που είναι το πρώτο παιχνίδι F1 της EA από το F1 Career Challenge του 2003 , περιλαμβάνει μια διευρυμένη λειτουργία καριέρας με επιλογές δύο παικτών. Θα είστε σε θέση να συνεργαστείτε με έναν φίλο ή να συναγωνιστείτε ο ένας τον άλλο στο διαδίκτυο, αν και η EA δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη εάν το F1 2021 θα έχει υποστήριξη cross-play. Ένα άλλο νέο συστατικό του τρόπου καριέρας είναι η έναρξη της πραγματικής σεζόν, η οποία σας επιτρέπει να προχωρήσετε στη δράση σε οποιοδήποτε σημείο της πραγματικής σεζόν της F1 με πραγματική βαθμολογία οδηγού και κατασκευαστή.

Το F1 2021 εισάγει επίσης μια ιστορία που ονομάζεται Braking Point.  Θα ξεκινήσετε στη Φόρμουλα 2 και θα προσπαθήσετε να φτάσετε στο μεγάλυτερο επιπεδο στην Φορμουλα 1. Το Braking Point “βάζει τους παίκτες στον λαμπερό κόσμο της F1, δίνοντας μια γεύση του τρόπου ζωής τόσο εντός όσο και εκτός πίστας: οι αντίπαλοι, το συναίσθημα και η αφοσίωση που απαιτούνται για να ανταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο”.

Θα επιστρέψουν αρκετές πτυχές από προηγούμενα παιχνίδια, όπως η ομάδα μου (η οποία σας επιτρέπει να τρέχετε τη δική σας ομάδα F1), splitscreen δύο παικτών, δυνατότητες esports και συντομότερες επιλογές σεζόν. Οι εκδόσεις PS5 και Xbox Series X / S θα προσφέρουν βελτιωμένα γραφικά και χρόνους φόρτωσης, με δωρεάν αναβαθμίσεις από τις εκδόσεις PS4 και Xbox One.

Η EA έκλεισε την εξαγορά της Codemasters ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο , αλλά, φυσικά, το F1 2021 ήταν σε εξέλιξη πολύ πριν από αυτό. Η ΕΑ έχει για να κυκλοφορεί τουλάχιστον ένα αγωνιστικό παιχνίδι ετησίως, καθώς τώρα διαθέτει τα franchise Dirt, Grid , Project Cars , Need for Speed ​​και το Burnout.

Ωστόσο, οι οπαδοί των αγώνων θα ειναι χαρουμενοι με την ελευση του F1 2021 φέτος.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η η ΕΑ   για να επικεντρωθεί στο επόμενο Battlefield.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!