Το iPhone 13 mini ερχεται με έναν εκπληκτικό επανασχεδιασμό της κάμερας

iPhone 13 renders
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Παρά τη δημοτικότητα που απολάμβαναν τα μοντέλα iPhone SE, το περσινό iPhone 12 mini απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Apple. Οι πωλήσεις του μικρότερου iPhone 12 ήταν τόσο χαμηλές που σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία μείωσε την παραγωγή κατά μεγάλο ποσοστό. Παρολαυτα, φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπει το mini iPhone καθως μια νέα διαρροή αποκαλύπτει ότι θα παραμεινει στην ιδια σχεδιαση στο iPhone 13 mini, αλλά με μια αλλαγή που μπορεί να φανεί αμέσως στο εξωτερικό.

KENT728X100 1

Ενώ οι κατασκευαστές τηλεφώνων Android φαίνεται να είναι απρόθυμοι να επεκτείνουν το σημειο της κάμερας εξωτερικα  στο πίσω μέρος των smartphone, η Apple έχει κολλήσει τα σχεδιαστικά της στοιχεία για μερικές γενιές τώρα. Η ευρεία εγκοπή δεν θα φύγει αλλά θα γίνει μικρότερη και φαίνεται ότι η τετράγωνη κάμψη της κάμερας στο πίσω μέρος του iPhone θα παραμείνει τετράγωνη.

Για το iPhone 13 mini,  αυτό θα παραμείνει  ίδιο αλλά ελαφρώς διαφορετικό. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Weibo , το τηλέφωνο θα εξακολουθεί να μεταφέρει μόνο δύο κάμερες, αλλά η διάταξή τους μέσα σε αυτό το τετραγωνο θα αλλάξει από μονόπλευρη σε διαγώνιο σχηματισμό. Αισθητικά  αυτό θα μπορούσε να δώσει στο τηλέφωνο μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση, αν και μένει να δούμε αν το ίδιο μπορεί να ειπωθεί  και για το μεγαλύτερο iPhone 13.

Ωστόσο, σε όλες τις άλλες πτυχές, το iPhone 13 mini αναμένεται να είναι σχεδόν ακριβώς όπως το iPhone 12 mini, με την οθόνη 5,4 ιντσών. Φυσικά, θα έχει αναβαθμισμένο υλικό μέσα, κυρίως έναν νέο επεξεργαστή Apple A14 και μόντεμ 5G. Αυτο που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Apple ειναι τα παραπονα για την απόδοση και την διάρκεια μπαταρία οπως συνεβη και με το iPhone 12 mini.

Η απογοητευτική απόδοση του iPhone 12 mini στην αγορά  έθεσε υπό αμφισβήτηση τις πιθανότητες ενός ακόμη «iPhone Lite» φέτος. Η Apple φαίνεται να εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει το  σημείο κλειδί για ένα τέτοιο τηλέφωνο και να μπορεί να συνεχίσει να τροποποιεί τις προδιαγραφές, την απόδοση και την τιμή μέχρι να βρει κάτι που οι καταναλωτές θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν.

Μ.Χ.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!