Το «Resident Evil Village» έρχεται σύντομα στο PS4 και το PS5

resident evil village launches may 7 on pc and consoles jqgb
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Capcom παρουσίασε πολλές πληροφορίες σχετικά με το Resident Evil κατά τη σημερινή έκθεση, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για τη σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, αλλά για άτομα που αναμένουν με ανυπομονησία την επόμενη σειρα του παιχνιδιού. Θα υπάρχουν διαθέσιμες εκδοσεις Resident Evil Village , αλλά θα είναι χρονικά περιορισμένες και θα μπορούν να αναπαραχθούν μόνο σε συγκεκριμένα παράθυρα χρονου, οπότε προγραμματίστε τον εαυτό σας ανάλογα.

KENT728X100 1

Εάν διαθέτετε PlayStation 4 ή PlayStation 5 τότε είστε τυχεροι, με ενα demo  30 λεπτών του  “Village” δαιρκειας οκτώ ώρων το οποιο θα ειναι διαθεσιμο από τις 17 Απριλίου στις 8 μ.μ. ET.

Επίσης ακομα ενα demo 30 λεπτών “Castle” θα έρθει στους ιδιοκτήτες του PlayStation με την ιδια διαρκεια των οκτώ ωρών στις 24 Απριλίου.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το παιχνίδι τρόμου επιβίωσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε θα έχετε την ευκαιρία σε όλες τις πλατφόρμες (PlayStation, Xbox, Steam και Stadia) να το κανετε και στα δύο περιβάλλοντα την 1η Μαΐου. Θα μπορείτε να παίξετε για 24 ώρες, ξεκινώντας από τις 8 μ.μ. ET και οι προ-λήψεις θα είναι διαθέσιμες στο PlayStation από σήμερα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες στις 7 Μαΐου .

Επίσης αποκαλύψεις εγιναν σε  ότι αφορα το Mercenaries Mode που θα είναι μέρος του Village και ένα crossover event με το Dead by Daylight . Η Capcom συνεργάζεται επίσης με το Armature Studio σε μια εκδοση VR πρώτου προσώπου του Resident Evil 4 που θα εμφανίστει αποκλειστικά στο ακουστικό Oculus Quest 2, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την εκδήλωση του Facebook στις 21 Απριλίου για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!