ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκκληση για τη στήριξη των χαροκαμένων γονιών του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα από τους υπαλλήλους του Αχιλλοπούλειου

foniko sti makrinitsa oi goneis ton thymaton zitoyn oikonomiki voitheia kai sygkinoyn xana 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Έκκληση για την άμεση οικονομική στήριξη των χαροκαμένων γονιών που είδαν τα δύο τους παιδιά να πέφτουν νεκρά από το μαχαίρι του δολοφόνου της Μακρινίτσας, απευθύνουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βόλου. Καλούν τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και τις μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής να δώσουν δουλειά στους δύο ανθρώπους θα δώσουν μάχη για να μεγαλώσουν το ορφανό εγγόνι τους.

KENT728X100 1

Η σχετική ανακοίνωση:

Όπως όλη η τοπική κοινωνία έτσι και εμείς οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τις εξελίξεις στο δράμα του διπλού φονικού στην Μακρυνίτσα.

Δυστυχώς ο γολγοθάς  των χαροκαμένων γονιών συνεχίζεται καθώς πέρα από τον χαμό των παιδιών τους βασανίζονται και από οικονομική ανέχεια που τους οδήγησε η μακρόχρονη ανεργία.

Η έκκλησή τους για βοήθεια είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας καθώς  επιβάλει να σταθούμε όλοι δίπλα τους με αλληλεγγύη και σεβασμό στο δράμα τους.

Σίγουρα  η οικονομική στήριξη όλων μας θα ανακουφίσει προσωρινά τα προβλήματά τους αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρξει μόνιμη λύση.

Πιστεύουμε πως αυτό θα γίνει με την εξεύρεση εργασίας στους δύο πονεμένους γονείς για να μπορέσουν να ξεφύγουν από την μέγγενη της οικονομικής ανέχειας και να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Σαν μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Βόλου «Αχιλλοπούλειο» και σαν πολίτες  αυτής της πόλης κάνουμε έκκληση στον Δήμο Βόλου στην Περιφέρεια αλλά και στις μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής μας να δώσουν σ΄αυτούς τους  γονείς τη δυνατότητα μιας μόνιμης εργασίας για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια το μικρό τους εγγονάκι.

Επίσης καλούμε την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας να συνδράμει οικονομικά από το ταμείο του Συλλόγου την στήριξη της οικογένειας ώστε να συμβάλουμε κι εμείς οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας  σε αυτή την προσπάθεια.

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΤΣΙΩΜΟΥ ΦΟΥΛΗ

ΠΑΤΡΩΝΗ ΛΕΜΟΝΙΑ

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!