Αναπαράσταση της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα ζητάει η οικογένεια των θυμάτων [βίντεο]

169971476 464623174854058 4801270026606384661 n

Αναπαράσταση του διπλού φονικού της Μακρινίτσας πρόκειται να ζητήσει και επισήμως από τις δικαστικές αρχές τις επόμενες ημέρες η οικογένεια των θυμάτων, συμφωνα με όσα είπε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη (Astra) η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Με τη μέθοδο αυτή, θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για το αν ο δράστης είχε επίγνωση των πράξεών του, καθώς η οικογένεια της αδικοχαμένης 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 30χρονου αδερφού της Γιώργου, ζητούν απαντήσεις για το φονικό που συγκλόνισε την Ελλάδα, το απόγευμα την Δευτέρας 5 Απριλίου.

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας ισχυρίζεται οτι δε θυμάται τι έκανε, ενώ ψυχίατροι που τον εξέτασαν έκριναν οτι πρέπει να νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού.

Μερικές από τις φράσεις του 31χρονου κατηγορούμενου, την ώρα που τελούσε το έγκλημα φαίνεται οτι “προδίδουν” οτι είχε συνείδηση των όσων τραγικών τελούσε, υποστήριξε η δικηγόρος του Απόστολου Τσάπα και της συζύγου του Σούλας, που καλούνται τώρα να μεγαλώσουν το εγγονάκι τους μόλις 2,5 ετών.

«Εσένα δε θα σε σκοτώσω για να μεγαλώσεις το παιδί μου» φέρεται να είπε στην πεθερά του ο 31χρονος μπαίνοντας στο σπίτι της Μακρινίτσας, σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδια, η οποία απλά τραυματίστηκε ελαφριά στο πρόσωπο και στο στέρνο από τις μαχαιριές του γαμπρού της.

Την ίδια ώρα η οικογένεια έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών που προκύπτουν από καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στη διαδικασία αναγκαστικής νοσηλείας του φερόμενου ως δράστη, πριν το διπλό φονικό. Για τον λόγο αυτό ο εισαγγελέας Εφετών Λάρισας έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!