ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεκάδες Βολιώτες υποψήφιοι για το σπίτι του Big Brother

Big Brother Greece 2020 Logo
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Big Brother επέστρεψε, με αέρα ανανέωσης, στην συχνότητα του ΣΚΑΪ και κατάφερε να μονοπωλήσει τις συζητήσεις. Η επιλογή των παικτών που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο «πείραμα», όπως χαρακτήριζεται το reality, οι αντιδράσεις για τις συμπεριφορές τους αλλά και οι «καμπάνες» από το ΕΣΡ, προκάλεσαν πολλές συζητήσεις. 

KEN 1

Το reality ολοκληρώθηκε και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αποδείχθηκε η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια. 

Και ενώ δεν έχει περάσει καιρός από την ολοκλήρωση του reality, ήρθε η στιγμή, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ να ετοιμάζονται για τον επόμενο κύκλο. 

Από το βράδυ της Τετάρτης, βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα το trailer το οποίο καλεί τους τηλεθεατές να δηλώσουν συμμετοχή. 

«Τολμάς; Μιλάς; Είσαι ντροπαλός; Διαφέρεις; Βγες από τη safe zone και μπες στο πιο πολυσυζητημένο σπίτι» αναφέρει το trailer που προσκαλεί το κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr από τους υπευθύνους παραγωγής του ριάλιτι, ήδη αρκετοί είναι οι Βολιώτες που έχουν συμπληρώσει ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής στο παιχνίδι, ενώ κάποιοι εξ αυτών είχαν απορριφθεί στον προηγούμενο κύκλο.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!