Η Amazon ακύρωσε το MMO παιχνίδι του Lord of the Rings

ehqNXZyXQ2Db7MyR3mGHSM 1024x576
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Amazon Game Studios ακύρωσε το παιχνίδι παιχνιδιού ρόλων του Lord of the Rings , ανέφερε το Bloomberg . Η εταιρεία ειχε  ανακοίνωσει το παιχνιδι με την Athlon Games που ανήκει στη Leyou το 2019 και σχεδίαζε να είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές και κονσόλες.

KENT728X100 1

Το παιχνίδι επρόκειτο να οριστεί «πολύ καιρό πριν από τα γεγονότα του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών , εξερευνώντας εδάφη, ανθρώπους και πλάσματα που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ οι οπαδοί του σύμπαντος Tolkien», σύμφωνα με ανακοίνωση του Athlon εκείνη την εποχή. Όμως η Leyou εξαγοράστηκε από την Tencent Holdings τον Δεκέμβριο και ένας εκπρόσωπος της Amazon είπε σε ένα email στο The Verge ότι η εταιρεία «δεν ήταν σε θέση να εξασφαλίσει όρους για να προχωρήσει με αυτόν τον τίτλο αυτή τη στιγμή».

Η ομάδα του παιχνιδιου LOTR θα εργαστεί σε άλλα παιχνίδια για την εταιρεία, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Αγαπάμε το Lord of the Rings  και είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα φέρουμε αυτό το παιχνίδι στους πελάτες».

Από το λανσάρισμά του το 2014, το Amazon Game Studios δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ένα επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι, ακυρώνοντας ορισμένα παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί και καθυστερήσει . Η παρουσίαση του βιντεοπαιχνιδιού  The Grand Tour το 2019 έλαβε τόσο κακές κριτικές που το παιχνίδι τραβήχτηκε από τις βιτρίνες . Τον Ιανουάριο, το Bloomberg ανέφερε ότι το στούντιο παιχνιδιών αντιμετώπιζε εσωτερικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας κουλτούρας που δεν παρείχε ίσες ευκαιρίες σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και μια μηχανή παιχνιδιών που ήταν «οδυνηρά αργή».

Ωστόσο, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Andy Jassy, ​​δήλωσε ότι έχει δεσμευτεί στο τμήμα βιντεοπαιχνιδιών, το οποίο ξεκίνησε υπό τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο και τον ιδρυτή της Amazon, Jeff Bezos, ο οποίος παραιτείθηκε ως CEO αργότερα φέτος. «Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα φτάσει εκεί αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία», δήλωσε ο Jassy.

Εν τω μεταξύ, η Amazon εξακολουθεί να φέρεται να σχεδιάζει να ξοδέψει ένα συναρπαστικό ποσό σε μια άλλη παραγωγη του Lord of the Rings : λέγεται ότι πληρώνει 465 εκατομμύρια δολάρια για την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής εκπομπής του LotR .

 

Μ.Χ.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!