Δ.Τεμπών: Πρόταση για έργα συντήρησης αγροτικής οδοποιίας ύψους 3 εκατ. ευρώ

dimos Tempon erga agrotikis odopoiias 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πρόταση για ένταξη έργου συντήρησης δρόμων αγροτικής οδοποιίας, ύψους 3 εκατ. ευρώ, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ετοιμάζεται να καταθέσει ο Δήμος Τεμπών, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Γιώργο Μανώλη. «Υποσχεθήκαμε και το κάνουμε πράξη, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τις τεχνικές υπηρεσίες, συντηρούμε τους αγροτικούς δρόμους, βελτιώνοντας την προσβασιμότητα και την καθημερινότητα των αγροκτηνοτρόφων μας, καθώς τους εξασφαλίζουμε την ομαλή πρόσβαση στους χώρους εργασίας και την ασφαλή μεταφορά των γεωργοκτηνοτροφικών τους προϊόντων», δηλώνει ο κ.Μανώλης.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και βελτιώσεων της αγροτικής οδοποιϊας σε Δημοτικές Ενότητες της περιοχής, εδώ και δύο μήνες, με μηχάνημα έργου του ίδιου του Δήμου, αλλά και μηχάνημα έργου που χορηγήθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό.

Οι εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας συνεχίζονται και θα εντατικοποιηθούν, τις επόμενες ημέρες, με την πρόσληψη ακόμη ενός οδηγού γκρέϊντερ, και έτσι στη «μάχη» της συντήρησης των αγροτικών δρόμων θα μπει ακόμη ένα μηχάνημα του δήμου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!