Νέο iPad Pro με επεξεργαστή M1, οθόνη Liquid Retina XDR και ταχύτατο 5G!

Νέο iPad Pro με επεξεργαστή M1 οθόνη Liquid Retina XDR
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Διατηρώντας αναλλοίωτη την αισθητική τους και παραμένοντας διαθέσιμα με οθόνες των 11″ (με οθόνη Liquid Retina) και 12,9″ (με οθόνη Liquid Retina XDR), τα νέα iPad Pro υπόσχονται έως και 50% υψηλότερη απόδοση σε σχέση με τον προηγούμενη γενιά, έως και 40% φορές ταχύτερα γραφικά, επόμενης γενιάς 16-πύρηνο Apple Neural Engine αλλά και συνδεσιμότητα 5G, προσφέροντας ασύγκριτη ευελιξία, ολοήμερη αυτονομία και on-the-go παραγωγικότητα, όπου κι αν βρίσκεσαι!

KENT728X100 1

Και τα δύο οθόνες ενσωματώνουν τεχνολογίες ProMotion, True Tone και ευρεία χρωματική γκάμα (P3), ωστόσο η μεγαλύτερη Liquid Retina XDR διαθέτει 10.000 Mini-LEDs χωρισμένα σε 2.596 ζώνες ελέγχου (full‑array local dimming), προσφέρει μέγιστη φωτεινότητα 1000nits (full-screen) και 1600nits (peak) αλλά και λόγο αντίθεσης 1.000.000:1 – παράγοντες που δεν επηρεάζουν το προφίλ ή το συνολικό βάρος.

Με εώς και 2x φορές ταχύτερο αποθηκευτικό χώρο, εκτός από τις ήδη υπάρχουσες χωρητικότητες (128GB, 256GB, 512GB, 1TB), θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση με χωρητικότητα 2TB, ενώ για πρώτη φορά έχουμε και αναφορά στη μνήμη, η οποία αγγίζει ακόμα και τα 16GB.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία νέα υπερυρυγώνια TrueDepth Camera με αισθητήρα των 12MP (1080p), η οποία επιτρέπει το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου. Παράλληλα, υποστηρίζει τη νέα λειτουργία Center Stage, με τη βοήθεια της οποίας η κάμερα εστιάζει στο χρήστη ακόμη κι όταν αυτός κινείται, διατηρώντας τον πάντατε στο «επίκεντρο» (με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης), ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.

Η βασική (πίσω) κάμερα διαθέτει αισθητήρα LiDAR για καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, Motion Tracking και Smart HDR 3 για λήψεις με διευρυμένη χρωματική γκάμα. Επιπλέον, έχουμε την προσθήκη θύρας USB-C με υποστήριξη Thunderbolt (USB4) για ταχύτητες έως και 40Gbps αλλά και το συνδυασμό των συσκευών με μία τεράστια γκάμα συμβατών περιφερειακών (όπως π.χ. η οθόνη Pro Display XDR με ανάλυση 6K).

Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν κανονικά Apple Pencil (2ης γενιάς).

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!